Escrit per: Generació digital

[] Ron Zacapa x Ultraviolet Social Media Teaser

Ron Zacapa x Ultraviolet Social Media Teaser from Limelight Studio on Vimeo.[] MOMENTUM[] Face Hacking / Real-Time Face Tracking & 3D Projection Mapping[] x.pose

x.pose from Xuedi Chen on Vimeo.[] 56 Broken Kindle Screens

56 Broken Kindle Screens - Silvio Lorusso and Sebastian Schmieg (2012) from Silvio Lorusso on Vimeo.[] The Bible of Barbecue — Tramontina

The Bible of Barbecue — Tramontina from JWT Brasil on Vimeo.[] MTN Book

MTN Book from 10 Kilo VFX | Design | Animation on Vimeo.[] The Correspondents - The Making of Fear and Delight[] The Correspondents - Fear & Delight (Official Video)Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital

Aquesta setmana "Generació digital" visita el millor restaurant de Barcelona segons el portal TripAdvisor i aprofita per analitzar com es garanteix l'autenticitat de les opinions d'aquests tipus de pàgines. El programa també ens descobreix el perfil digital d'Aina Clotet.

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


El programa d'aquest dissabte vam parlar de televisió, del nou sistema operatiu de Microsoft i les propostes de l'equip del Generació digital.Generació digital s'emet els dissabtes a les 16:00 a Catalunya Ràdio i està presentat per Albert Murillo.
Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital

[] SALON ALPIN

Much Better Now from Salon Alpin on Vimeo.[] DNA PORTRAIT

DNA PORTRAIT from TED Blog on Vimeo.[] GOPRO: THE WHIPCRACKER[] NEVER LOSE A FANTASY FOOTBALL BETCategories: GD TV
Escrit per: Generació digital
El vaixell del "Generació Digital" surt a la mar per conèixer la tecnologia que porten les barques de pesca, infla les veles amb el perfil digital d'en Roger Berruezo, el Saïd de "Mar i cel", i ho deixa tot ben gravat a la Cube, la càmera digital de Polaroid.

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Dilluns és el moment de recuperar tot el contingut generat en el programa de Catalunya Ràdio si no el vas escoltar en directe. Aquí te'l posem sencer i en bocinets.

Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital

Si l'altre dia parlavem de l'aniversari de la Sega Saturn, també ho ha sigut el de la PS1 la seva gran rival i com que els japonesos són productors inesgotables d'Ovelles Negres no ha sigut difícil trovar alguns jocs ultra-ximples, però de moment em quedo amb la saga per recreatives BISHI-BASHI que va ser versionada per PS diverses vegades.
En format de mini-jocs diversos trobem reptes per competir entre 2 jugadors, cada un més idiota que l'altre. Tenim reptes de menjar fideus, menjar boles que cauen dle cel, preparar comandes d'un fast-food, fer air guitar amb raquetes o escombres o el més al·lucinant de tots: sóm una parella a l'altar de la nostra boda i quan el capellà ens casa correm al més pur estil Track'n'Field - golpejant 2 botons- fins arribar on comencen els bancs dels convidats. Allà apretarem un tercer botó per determinar l'angle de llençament del pastís nupcial que volarà fins impactar en la cara d'un dels convidats, cosa que farà que la resta s'aixequi i aplaudeixi. Com més lluny arribi, millor!!
Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital


Generació s'emet aquest dissabte de 16:00 a 17:00 a Catalumya Ràdio. Presentació Albert Murillo
Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
[] RAIN ROOM

Rain Room at the Barbican from rAndom International on Vimeo.[] TAPIS MAGIQUES

Miguel CHEVALIER Tapis magiques 2014 Casablanca (Version courte, short version) from Claude Mossessian on Vimeo.[] THE PRESIDENT IN 3D[] BALL ROOM FLOOR

Ball Room Floor from Jan Edward Vogels on Vimeo.[] NAVDY[] ENHANCED CELL PHONE OF THE FUTURE

Enhanced Cell Phone of the Future from Snehal Patel on Vimeo.[] MANS EN 3DCategories: GD TV
Escrit per: Generació digital

Aquesta setmana hem tingut robots que freguen, la tecnologia darrera la previsió meteorològica, Parlem, l'operadora mòbil virtual catalana, el Perfil digital del Tomàs Molina i "ginys" extrems per posar-nos en forma!


Categories: GD TV
Anterior

Enllaços patrocinats