Escrit per: Generació digital


No et perdis el programa d'aquesta setmana on fem un repàs a fons del Saló del Còmic de Barcelona amb entrevistes als creatius de WonderWoman i, entre moltes altres iniciatives, entrevistes a músics de videojocs amb l'excusa de la exposició sobre The Legend of Zelda al Saló d'aquesta edició.Si vols accedir a tot el material que hem explicat, t'ho facilitem:

Japan Zone.
Comando DS.
Bebookness.
Estudi de les empreses de Barcelona. Barcelona activa.
Inside Abbey Road.
Guitar Hero Live Reveal.
Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital

Fem un repàs per algunes tendències còmiques a la xarxa, com els vídeos virals #withoutmusic (sense música) i les ganyotes de la Celka Ojakangas, una jove que imita cares i s’ha convertit en una celebritat. També donem consells i recomanacions per millorar la nostra reputació digital a l’hora de trobar feina a través de les xarxes socials, entrevistem el Sergi Mas al nostre test digital i visitem l’Observatori Fabra i l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya per saber quina tecnologia es fa servir a casa nostra per registrar i estudiar els moviments sísmics.I després del salt, tots els vídeos que han aparegut al programa!

» Text complet

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Aquest dissabte vam radiar un programa on vam explicar un munt d'iniciatives catalanes que es fan o que estan a punt de fer-se.
Recupera el programa sencer, la entrevista a Santi Ribera de Fundació.cat o el resum de la Raspberry Jam Barcelona vista per el Francesc Xavier Blasco.Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital

En aquest programa us presentem el Teotronico, un robot pianista arribat des d’Itàlia i que és capaç d’interpretar qualsevol peça musical. Parlem amb els creadors d’Eticom, una cooperativa d’usuaris que es vol fer un lloc en el mercat de les telecomunicacions i en Xavi Bosch se sotmet al nostre test digital. També us ensenyem una fotografia infinita i les millors pàgines a internet per perdre el temps.I a continuació teniu tots els vídeos d'internet que heu vist al programa!

» Text complet

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital
Ens hem quedat amb ganes de mostrar-vos més del que Dillon Markey ha fet per recuperar aquest giny del passat i aquí ho teniu!
Recordeu que podeu veure tot el documental d'Ava Benjamin sobre Dillon Markey i el PowerGlove a Vimeo!
Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital
Viatjar és més fàcil i econòmic gràcies a internet i a pàgines com Waynabox, que ens proposa anar un cap de setmana a una ciutat sorpresa per 150 euros. El Gerard Quintana ens parla de la seva gran “habilitat” per perdre telèfons mòbils i del seu rècord negatiu: dotze “baixes” en un any. També posem a prova els Jabra Pulse, uns auriculars sense fils que monitoritzen les nostres pulsacions, i coneixem “Tactus”, que permet crear botons físics que apareixen i desapareixen de la superfície de les pantalles.
I a continuació us mostrem tots els vídeos del programa!

» Text complet

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Aquest dissabte hem tingut sessió de dues hores del Generació digital. A la primera, hem parlat amb Marga Serra, responsable de NutrApp, una iniciativa que combina la tecnologia amb la nutrició.
Gina Tost, Francesc Xavier Blasco i Pau Font ens descobreixen les millors iniciatives i aplicacions de la setmana i Albert Garcia i Roger Seró, ens parlen de videojocs i iCat.cat.
Aquí pots escoltar el programa sencer i la entrevista a Nutrapp separada ...

A la segona hora hem obert un 'GDDossier' dedicat a les bruixes i bruixots.


Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital

Al programa us hem mostrat un fragment. Aquí les teniu les 4 senceres, però n'hi ha moltíssimes més i totes genials al web de les xerrades TED


[] Jane McGonigal: El joc que et pot donar 10 anys més de vida[] Hanna Fry: Les matemàtiques de l'amor[] Edward Snowden: Així és com recuperem Internet[] Rita Pearson: Tots els nens necessiten algú que lluiti per ellsCategories: GD TV
Escrit per: Generació digital
Si esteu buscant cangur o dona de fer feines, a qui demanaríeu referències? Aquests i altres serveis domiciliaris sempre s’han basat en el boca-orella entre la gent del nostre entorn. Són els nostres cercles de confiança.
Ara sembla que els hem eixamplat i que comencem a confiar en internet per trobar algú que es quedi amb els fills o que es faci càrrec de l’àvia. És l’anomenat boca-orella 2.0!

Hem remenat per la xarxa per trobar-ne alguns exemples que us posem a continuació del salt!

» Text complet

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Programa especial amb molts dels protagonistes que han format part de la família del programa de ràdio del Generació digital.

Categories: GD radio
Anterior

Enllaços patrocinats