Escrit per: Generació digital

Al programa us hem mostrat un fragment. Aquí les teniu les 4 senceres, però n'hi ha moltíssimes més i totes genials al web de les xerrades TED


[] Jane McGonigal: El joc que et pot donar 10 anys més de vida[] Hanna Fry: Les matemàtiques de l'amor[] Edward Snowden: Així és com recuperem Internet[] Rita Pearson: Tots els nens necessiten algú que lluiti per ellsCategories: GD TV
Escrit per: Generació digital
Si esteu buscant cangur o dona de fer feines, a qui demanaríeu referències? Aquests i altres serveis domiciliaris sempre s’han basat en el boca-orella entre la gent del nostre entorn. Són els nostres cercles de confiança.
Ara sembla que els hem eixamplat i que comencem a confiar en internet per trobar algú que es quedi amb els fills o que es faci càrrec de l’àvia. És l’anomenat boca-orella 2.0!

Hem remenat per la xarxa per trobar-ne alguns exemples que us posem a continuació del salt!

» Text complet

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Programa especial amb molts dels protagonistes que han format part de la família del programa de ràdio del Generació digital.

Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
Aquesta setmana anem a l’Auditori per veure com es grava la banda sonora d’un videojoc, de la mà de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya. Repassem quines han estat les cançons més escanejades amb l’app “Shazam” durant l’últim any i coneixem les “start ups” més prometedores segons el projecte Fiware de la Comissió Europea. L’humorista Godoy respon les preguntes del nostre test digital i posem a prova la Socialmatic, la càmera de Polaroid inspirada en Instagram i que ens permet imprimir fotos instantàniament.

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital
Aquest divendres Catalunya Ràdio ha estat inmersa en la Viquimarató Ramón Barnils, una activitat organitzada per Amical Wikimèdia i el Grup de Periodistes Ramón Barnils. L'objectiu era millorar la cobertura sobre Ramón Barnils i articles relacionats a la Viquipèdia.

Aquí podeu escoltar els tres audios especials que hem editat en aquest dia tant especialA més, durant tot el dia a Catalunya Ràdio l'antena ha estat esquitxada de Viquimarató:

A l'Oracle,a l'edició del Catalunya Migdia,a els Minoristes del Matí de Catalunya Ràdio,i a l'Entre Paraules de Ramón Solsona a el Matí de Catalunya Ràdio,a la Tribu,i finalment al Catalunya Vespre,

Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital
En aquest segon i darrer programa especial sobre el Mobile World Congress 2015 fem un repàs per les principals novetats i tendències tecnològiques mòbils. Repassem propostes com els rellotges intel·ligents, que reben notificacions i monitoritzen la nostra activitat física, o els cotxes connectats, que faciliten la navegació i proposen millorar la visibiltat amb càmeres. També provem noves formes per protegir les pantalles dels nostres telèfons i ens interessem pel Project Ara de Google, que proposa un dispositiu modular construït a partir de plataformes de hardware lliure.

Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital


Aquest dissabte vam dedicar gairebé tot el programa de Catalunya Ràdio a fer un resum exhaustiu del Mobile World Congress 2015. Aquí pots escoltar el programa sencer, on també vam parlar de la iniciativa del programa Tot Gira relacionada amb el videojoc FIFA 15 de la Playstation 4 i connectem amb Roger Seró per conèixer la setmana d'iCat.cat.També, pots escoltar l'entrevista al David Clupés del Tot Gira.Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital

Primer programa dedicat al Mobile World Congress de Barcelona.

Tenim cadires interactives per a realitat virtual, cinema amb telèfons mòbils, presentacions de ginys i novetats tecnològiques de les grans marques i les petites, i les impressions de la premsa internacional sobre quin serà el tema estrella del congrés.Categories: GD TV
Escrit per: Generació digital
Estem preparant amb l'ajuda de tot l'equip del programa un especial en directe a Catalunya Ràdio sobre el Mobile World Congress 2015 que s'emetrà aquest dissabte a les 16:00. A més tindrem al David Clupés, presentador i director del Tot Gira que ha començat un campionat de futbol amb el FIFA 15 i us descobrirem tot el que passarà el proper divendres dia 13 a Catalunya Ràdio i que està vinculat amb la Viquipèdia.
Mentretant, podeu escoltar el programa de la setmana passada si encara no ho heu fet.

Categories: GD radio
Escrit per: Generació digital

[] Rollercoaster bezichtiging in Ermelo
Hi a continuació teniu la resta de vídeos!

» Text complet

Categories: GD TV
Anterior

Enllaços patrocinats