Ja estem en període electoral. Una època ben estranya, com acostuma a ser a l’estat espanyol des que algú es va inventar la nefasta llei de partits. Sí, perquè a mi m’agradaria que algú m’expliqués per què milers de ciutadans no poden votar els representants que voldrien, mentre es permet a partits feixistes, nazis i xenòfobs presentar-se a les eleccions com si res. I així, any rere any m’agafa una mala llet molt comprensible quan veig les paperetes dels falangistes i totes les seves variants (alguns fins i tot “catalans”, com Plataforma per Catalunya), i penso que els companys bascos s’han de fotre en no poder votar a qui volen.

Per això, en un ambient tant “democràtic” com el de l’estat espanyol, el millor és optar per candidats o partits allunyats de tota aquesta hipocresia. I així ho ha fet un grup que està acostumat a provocar amb missatges políticament incorrectes des d’aquell famós himne Nuclear, Sí, en plena període de descrèdit de les centrals nuclears. Naturalment, estic parlant d’Aviador Dro.

Potser desencantats (com jo i molts altres) del panorama polític, el veterà grup de tecno acaba de publicar l’àlbum Candidato Futurista, i el primer single es pot escoltar en aquesta pàgina. I per acabar-ho d’arrodonir, aquet candidat inventat fa els seus discursos i presenta els seus vídeos electorals des d’una plataforma tant actual com You Tube. A més, en aquesta pàgina es pot llegir el seu programa.

Per a donar a conèixer la seva proposta, Aviador Do ha fet el següent manifest:

“Ante la situación incómoda y trasnochada de la clase política que pretende seguir vendiéndonos la misma visión reduccionista y sometida al capitalismo de la realidad...

Ante una sociedad pretendidamente democrática que basa sus cimientos en el conformismo burgués, la explotación del tercer mundo y la especulación sin límites....

Ante la generalización de la mentira y la confrontación en el discurso Pasadista de la Derecha, y el Conformismo y adocenamiento neoburgués en el discurso de la Izquierda....

HEMOS TOMADO MEDIDAS:

En Mayo EL AVIADOR DRO hará participe su apoyo incondicional y activo al CANDIDATO FUTURISTA. Como única solución viable para no caer en el tedio moralista, la doctrina competitiva, la corrupción inmobiliaria, la monarquía financiera, las promesas vacías y el puritanismo cavernícola.

Para ello EL AVIADOR DRO realizará las siguientes actuaciones :

LANZAMIENTO del CD álbum “CANDIDATO FUTURISTA” conteniendo once nuevas canciones-discurso inspiradas en la perturbadora situación política, y las propuestas Futuristas para DAR FIN A ESTA SITUACION.

PARTICIPACION en los discursos que el CANDIDATO FUTURISTA mostrará al mundo en forma de vídeos electorales en la red de redes, a partir del 20 de Abril.”

Com els d’Aviador Dro diuen, “no ho pensis més: vota futurista, viu futurista!”

Per començar, aquí tenim els tres primers discursos del Candidato Futurista:

1 – Programa electoral


2 – Cuina futurista


3 – Convivència d’idees