El 1961 Leonard Bernstein i Stephen Sondheim van crear una de les joies més grans de la història del cinema: “West Side Story”. Sempre m'ha fet enveja aquell començament de la pel·lícula amb els Jets i els Sharks ballant pels carrers de Manhattan. No sabria pas fer-ho. De fet, sempre he estat més de barra que de pista a l'hora de sortir. I així seguim. L'argument de “West Side Story” és simple: dues bandes enfrontades en una mateixa ciutat amb un amor impossible pel mig. No cal dir que la cosa a “West Side Story” acaba fatal (CONTINUA....)
També pot acabar fatal, enguany, la cosa a Mercedes. Lewis Hamilton i Nico Rosberg lluiten pel títol, enmig de tensions i intercanvi de declaracions. És evident que, afortunadament, la sang no arribarà al riu, com a la pel·lícula. Però com que al final només un dels dos es podrà endur el campionat la tensió no farà res més que augmentar a mesura que s'acosti el desenllaç final. Nico Rosberg és el nen de casa bona que sempre ho ha tingut tot -vindria a ser un Jet-, mentre que l'ultratatuat Lewis Hamilton és el nen que ha hagut de patir de valent, o això és el que diu, per arribar fins on ha arribat, -vindria a ser el shark de la història.

Enemics íntims...


Tot i que ara diuen que la cosa s'ha calmat entre ells -també a “West Side Story” sembla que en alguns moments la tensió no esclatarà-, els enfrontaments tornaran ben aviat a can Mercedes. Els pilots de Fórmula 1 pertanyen a una raça d'esportistes altius, egocèntrics i, sovint, bastant insuportables. Dins del seu cap només hi entra la paraula "guanyar", per davant de qualsevol cosa. I això vol dir per davant del seu company d'equip, evidentment, i també -encara que de portes enfora sempre ho negaran- per davant de les necessitats de l'equip. Mentre que a les grans marques el títol de pilots els és bastant indiferent, ja que el que prioritzen és el títol de constructors, pels pilots és completament al revés. Ells només desitgen el títol de pilots mentre que la marca passa a un segon pla. Jets i Sharks, Rosberg i Hamilton, egoisme i tensió en estat pur.