06/06/2014: WEST SIDE STORY

Escrit per: Formula 1 CR
El 1961 Leonard Bernstein i Stephen Sondheim van crear una de les joies més grans de la història del cinema: “West Side Story”. Sempre m'ha fet enveja aquell començament de la pel·lícula amb els Jets i els Sharks ballant pels carrers de Manhattan. No sabria pas fer-ho. De fet, sempre he estat més de barra que de pista a l'hora de sortir. I així seguim. L'argument de “West Side Story” és simple: dues bandes enfrontades en una mateixa ciutat amb un amor impossible pel mig. No cal dir que la cosa a “West Side Story” acaba fatal (CONTINUA....)


.

» Text complet

Escrit per: Formula 1 CR
No sé qui els assessora ni qui de la seva colla veu oportunitats arreu ni qui és capaç de tenir controlats els tempos dels esdeveniments de l’any dins d’aquesta colla. Però el que fan els Castellers de Vilafranca fora de les places castelleres és gairebé més gran que el que hi fan dins....(CONTINUA...)


3 de 9 amb folre al Concert per la Llibertat...
.

» Text complet

04/04/2014: Said Yousif Almuhafda

Escrit per: Formula 1 CR
Vaig conèixer en Said l'any passat a Bahrain. Ell, un dels referents de l'organització no governamental Bahrain Center for Human Rights, em va endinsar dins les peculiaritats del país. Vaig poder viure, de primera mà, les protestes de la població de Bahrain contra el seu govern i la repressió a la qual estaven, i continuen estant, sotmesos bona part dels seus habitants . Un any després les coses han canviat molt per en Said. Continua compromès amb els drets humans però malauradament ja no ho pot fer des del seu país. Les amenaces de mort, per part del propi govern, l'han dut a exiliar-se a Alemanya amb la seva família. Avui he parlat amb ell. Aquí us deixo l'entrevista. .

» Text complet

Escrit per: Formula 1 CR
La temporada 2014 de Fórmula 1 ja està en marxa. I ha començat en unes condicions que, des del punt de vista de l’espectacle, no poden ser més enlluernadores. D’acord que hi ha molta polèmica amb el nou so dels monoplaces, hi ha qui diu que fan el mateix soroll que quan intentes fer una maionesa a casa, però no em direu que el fet de no saber, a priori, qui es pot emportar el campionat no ho fa més atractiu...(CONTINUA...) .

» Text complet

24/11/2013: 168299 GRÀCIES!

Escrit per: Formula 1 CR
S'ha acabat la temporada 2013 de Fórmula 1. Des que vam començar aquest blog han passat 8 mesos! Hem viscut una temporada realment històrica, amb el quart títol de Sebastian Vettel, que ha igualat el rècord de victòries en una temporada que tenia Michael Schumacher, 13, i ha aconseguit el rècord de victòries consecutives, nou. (CONTINUA...) .

» Text complet

Escrit per: Formula 1 CR
El Mundial de F1 arriba al seu punt final. A Sao Paulo es clou la temporada de Vettel, la temporada històrica en què el pilot alemany ha aconseguit uns números estratosfèrics. Així que més que qualificar aquesta temporada d'avorrida s'hauria de qualificar d'irrepetible (CONTINUA....) .

» Text complet

Escrit per: Formula 1 CR
Picanha, cordeiro, lombo, alcatra, frango, fraldinha i linguiça. No és el migcamp o la davantera de la selecció brasilera de futbol platja, sinó que és la carn que et pots menjar en una de les desenes de "churrascarias" que hi ha a Sao Paulo. Això sí, després estigues alerta de l' atac de gota que potser tindràs... (CONTINUA...)

.

» Text complet

Escrit per: Formula 1 CR
Aquest circuit, situat al mig d'un dels suburbis de Sao Paulo, n'ha vist de tots colors al llarg dels darrers anys. Totes les grans batalles dels darrers anys les hem explicades, en directe, a Catalunya Ràdio. Hem cantat els títols de Räikkönen, Hamilton, Button i Vettel. Gairebé res...(CONTINUA...)


.

» Text complet

Escrit per: Formula 1 CR
Així es diu el segon àlbum de Sau, igual com el seu tema principal. La tornada d'aquesta cançó, sensacional, diu això: " Entrarem al cel per la porta de servei, ens obriran la fama i els diners,entrarem al cel per la porta de servei i ens quedarem tranquils per sempre més". Doncs avui l'alemany Sebastian Vettel ha entrat, no per la porta de servei sinó per la principal, al cel, als olimps, de la Fórmula 1 aconseguint un rècord que, crec, que serà inabastable al llarg de molts i molts anys.
.

» Text complet

16/11/2013: WACO, 1993

Escrit per: Formula 1 CR
A uns 150 quilòmetres d'Austin hi ha un lloc anomenat Waco. Probablement a molts de vosaltres us sonarà perquè és on fa 20 anys el tancament, en una granja, dels membres d'una secta va acabar com el rosari de l'aurora. Podeu llegir la història del que va passar al post que en Damià Aguilar va fer quan va venir aquí a Texas, coincidint amb el GP de Motociclisme i amb l'explosió d'una planta química als voltants de Waco. (CONTINUA....)

La granja, en ple incendi...
.

» Text complet

| Entrades anteriors

Enllaços patrocinats