I seguim amb cuina. Voleu saber quin és el secret de la paella de la iaia Francisca? O com fa els bunyols de bacallà la tia Rosita? O com és la sopa de peix de la Pilar? Només són algunes de les últimes incorporacions del blog Kilòmetre0.cat, el projecte de dues amigues, la Montse i la Júlia, aficionades a la cuina i, sobretot, a recuperar les receptes tradicionals de les mares, àvies i altres cuiners i cuineres de la família i del seu entorn.

Ja són més de cent receptes, sempre amb productes de proximitat i amb una especial atenció als ingredients que vénen del mar. En la secció "De la barca a la taula", ja hi trobem una trentena de peixos i mariscos de la costa catalana de la "a" d'"aranya" a la "v" de "verat", amb fotografies i molta informació de cadascun i, evidentment, amb les receptes per poder-los degustar de la millor manera possible.



El blog es va ampliant cada setmana amb noves aportacions de receptes i fotografies, i està obert a la col·laboració i als comentaris de tothom. La Montse i la Júlia són amigues des de la infància i comparteixen l'afició per la cuina, i també per la fotografia i els viatges.