I ara dues recomanacions adreçades, sobretot, als que tenen més de 30 anys. Yofuiaegb és un blog on ens retrobarem amb tot l'univers de la nostra infància: jocs, cançons, cromos, dibuixos animats, pel·lícules... Els creadors són dos blogaires bascos, Javier Ikaz i Jorge Díaz, que han decidit recopilar tota mena d'imatges i informació d'aquella època i proposar als seus lectors jugar amb la memòria.

Per exemple, sabrien identificar aquestes pel·lícules dels anys 80 a les quals els ha esborrat el títol? Primer ho van fer en forma de pàgina de Facebook, i, després, l'estiu de 2012, com a web.

Un exercici de nostàlgia semblant és el que fa l'il·lustrador i escriptor Sergi Cámara al seu blog Setentas, tot i que se'n va una dècada més enrere. Aquí trobaran, per exemple, referències als Madelman, els xiclets Dunkin, els Montaplex o el Cinexin.

Un lloc amb molta informació i molt ben presentada, amb fotos i vídeos que ens ajuden a tornar a l'època en què, en una nit com la d'avui, també esperàvem amb il·lusió l'arribada dels Reis!