Dijous va ser el Dia Internacional de les Dones i a la xarxa ho hem celebrat amb el naixement d'una nova revista digital sobre novetats tecnològiques, adreçada preferentment a les dones. Es diu Gadwoman, i l'han creat dues periodistes catalanes: Toñi Herrero i Carmen Jané. Per començar dediquen una sèrie d'articles a comentar totes les novetats del recent Congrés Mundial de Mòbils celebrat a Barcelona. La web inclou seccions per buscar "gadgets" i aplicacions especialment pensades, per exemple, per l'oci, la casa, anar de viatge, compartir amb els nens o anar de compres. Les autores volen fer una eina útil i pràctica per ajudar el públic femení a estar al dia de tot el que envolta les TIC: ordinadors portàtils, telèfons mòbils, tauletes i llibres electrònics, videojocs i consoles, aplicacions, serveis i xarxes socials.


La revista té un consultori on les lectores poden adreçar els seus dubtes i dóna opció a les usuàries de fer els seus propis comentaris sobre qualsevol novetat que hagin utilitzat.

Segons la Toñi Herrero "és un mite que la tecnologia no interessi a les dones; la tecnologia ens interessa quan veiem d'una manera clara i directa que ens facilita les tasques personals i professionals del nostre dia a dia. Més que gadgets, les dones, en general, veiem eines que ens permeten accedir al contingut o als serveis que volem". Mentre que la Carmen Jané assegura que "Gadwoman es dirigeix a dones que valoren el disseny com una mica que mostra la utilitat i l'eficàcia del producte. No es tracta del color del mòbil, sinó que et serveixi i t'ajudi. L'objectiu és que realment trobin la tecnologia que els interessa i que els fa ser més competitives en la seva vida professional".