I, per acabar, un altre concurs, aquest sobre com fomentar la sostenibilitat a la nostra vida quotidiana, convocat per l'Associació Catalana de Ciències Ambientals. Es tracta de penjar a la web fotografies i vídeos d'un minut sobre petites accions del dia a dia que ajuden el medi ambient. En aquesta tercera edició, a més, s'hi incorpora una novetat: l'opció de presentar petits poemes al Twitter. Com ara aquest: Poso el cubell sota l'aixeta, / ja que, si perd un xic d'aigüeta, / l'utilitzo per regar les flors de la tieta. Com diuen les bases: rodolins en format de piulada que expliquin alguna petita acció del dia a dia que contribueixi a fer una societat més sostenible.


Cada participant pot presentar un màxim de tres fotos o vídeos o deu piulades. El termini per presentar-se acaba el 14 de novembre. Un jurat decidirà els guanyadors valorant més el missatge i l'originalitat que no pas la qualitat formal i tècnica. A més, en aquesta edició es prioritzaran el treballs que tractin sobre turisme responsable. Fins i tot hi ha un enllaç amb temes per inspirar-se.

Hi ha diverses categories: per a fotografia i vídeo es distingeix entre públic general, estudiants de Secundària i Batxillerat, i empreses i entitats. Per a Twitter hi ha una categoria única. Els premis van des de nits d'hotel fins a entrades per a Port Aventura i carnets de soci del Club TR3SC. A més, la piulada que hagi rebut més "retweets" s'endurà una subscripció de sis mesos a la revista "Descobrir Catalunya".