Atenció a tots els pares i mares, l'Espai Internet arriba avui carregat de propostes per fer amb els nens a l'estiu.

Comencem per seguir els passos del petitexplorador.com, una web molt completa que repassa totes les activitats, o gairebé, que podem fer a Catalunya amb nens: teatre, festes populars, circ, cinema, museus, parcs d'atraccions o amb animals, visites d'interès... tot perfectament ordenat, i amb la informació que cal saber. Però la pàgina va molt més enllà i també fa propostes de restaurants, hotels o càmpings especialment adequats per anar amb mainada i recomana pel·lícules, llibres o jocs.

I no s'ha d'oblidar que qui té el carnet del Super3 té un passaport a moltíssimes activitats. La web del Club n'és ben plena, ordenades per natura, música i festa, cultura i esports, i hi ha propostes per cansar el més entremaliat. La mateixa web ofereix molts jocs per l'ordinador, concursos on participar o activitats i vídeos per descarregar-se.


I, seguint amb l'oferta en xarxa, per si plou o, simplement, no ens va bé sortir de casa, childtopia.com ens ofereix, alguns de franc i altres pagant, 1.400 jocs educatius i 500 fitxes. Un ocell ajudarà els nens, per exemple, a aprendre a dibuixar números i lletres o a fer manualitats, o, fins i tot, els explicarà contes en català. L'última novetat és el joc del Detectiu, en què els petits jugadors han de descobrir on s'amaguen els sospitosos.

I per acabar, Jocsjunior.com, una pàgina carregada de jocs, per als més petits i també per als més grandets. Inclou també trencaclosques, dibuixos per imprimir i pintar o línies de punts per seguir.

Tot això mentre els pares repassen les notícies al portal 3cat24.cat, on, com sempre, trobaran també els enllaços de l'Espai Internet.

ALTRES ENLLAÇOS

Criatures.info - Activitats, festes i espectacles per a infants
Socpetit.cat
Pàgina d'entreteniments d'edu365.cat
Interdidàctica - Més de 1600 Jocs online
Educalia - Jocs didàctics interactius
Jocs amb personatges Disney
Jocs i endevinalles

Jocs tradicionals infantils
Jocs infantils al carrer