Ha arribat l'estiu i a l'Espai Internet ho celebrem de la millor manera possible: amb consells per aprofitar el temps de vacances i, de passada, conèixer el país.

A festamajor.biz trobareu una de les webs més completes sobre els actes festius que es fan a Catalunya. Hi ha un calendari que, amb un clic, ens porta tota l'agenda d'un dia concret. Però també podem fer una tria temàtica entre oferta infantil, musical, teatral, cinema, festes majors, fires, exposicions, visites o cursos. La tercera manera de buscar és geogràfica: comarca per comarca i poble a poble, és impossible que no trobem una proposta que ens sedueixi. I per si en trobeu a faltar alguna, dóna l'opció d'afegir propostes.


Recordem que una altra gran eina és fires i festes.com, que es defineix com la web de les festes d'arrel tradicional. Té un buscador que permet trobar propostes per comarca, per poble, per mes i per tema. I dintre de les opcions temàtiques es pot triar entre històriques, tradicionals o gastronòmiques, i també hi ha un espai pels castellers o les sardanes. A més, hi ha una plana de recomanacions setmanals perquè no s'escapi res, i la web ens permet enviar-hi les nostres fotografies de festes catalanes.

Més modesta, però també útil pot ser festes.info, que informa de la data de pràcticament totes les festes majors de Catalunya i afegeix el telèfon de cada ajuntament per demanar més informació.

ALTRES ENLLAÇOS

Festa Catalunya - Fires, festes i altres activitats d'oci i turisme a Catalunya
Festes de la Mercè a Barcelona
Portal Fiestas - Festes i fires a Espanya
Fiesta Mayor - Festes majors a Espanya