Aquests establiments poden reduir així el seu excés de menjar diari, venent-ho a un preu més reduït amb l'aplicació, que es pot descarregar tant a Android com a IOS.
Barcelona es va afegir el novembre passat a la llista de ciutats on es pot fer servir aquesta aplicació, que va néixer amb l'objectiu de combatre el malbaratament d'aliments. Cada any, un terç del menjar produït a escala mundial, és llença a les escombraries. A altres ciutats catalanes també es pot començar a fer servir aquesta aplicació.
Too Good to Go et mostrarà al teu mòbil establiments al teu voltant que tenen menjar per salvar. Tria el teu, i paga a través de l'app. Per recollir-ho, s'ha d'anar a l'establiment durant l'horari de recollida i ensenyar el rebut al mòbil.

21/04/2019: Maldita, l'app para detectar las fake news
Maldita.es -de moment, només per Android- ens avisarà quan anem a una web en la qual s'han detectat notícies falses anteriorment. I també ofereix veure els últims desmentits de Maldito Bulo.
Per fer aquests avisos, l'app ha de poder "llegir" el que estem fent i això vol dir que hem de donar-li uns permisos molt amplis.
També es poden veure els desmentits de notícies individuals.

31/03/2019: Sweatcoin: Guanyar diners per caminar
En realitat és un comptador de passos (que no quantifica els fets a l'interior), i per cada 1000 passos et dona gairebé 1 sweatcoin. Això és una moneda virtual (que no és el mateix que una criptomoneda), que podrem descanviar per productes o serveis a la mateixa botiga de Sweatcoin, les ofertes van canviant constantment. Amb molts sweatcoins, fins i tot es poden aconseguir vals regal d'Amazon o Paypal, o Iphones.
Aparentment, sembla prou fiable, però per aconseguir regals importants caldria caminar molt. I amb la versió gratuïta de Sweatcoin, els guanys estan limitats (les versions de pagament es cobren amb els mateixos sweatcoins). Aconseguir alguna cosa realment valuosa és francament complicat.

De vegades, preferim veure els nostres partits preferits de futbol a un bar -amb altres aficionats- que a casa (o potser no tenim altra alternativa, si no s'ofereixen en obert). I no tots els partits estan a tots els bars.
Aquesta aplicació (llançada per MediaPro) ens mostra els bars propers on es pot veure el partit del teu equip. També ens deixa marcar com a favorits els bars i seleccionar-los per equip.
Futbar està disponible de forma gratuïta per Android i iOS. Amb ella podrem veure els establiments més propers on es retransmet un partit, o bé buscar-lo en el mapa. Podem reduir per equip, proximitat, tipus d'establiment i fins i tot si té Wi-Fi o no. A més compta amb porres i premis en què participar.

06/01/2019: Arbolapp: Per saber quin és cada arbre

Avui us portem la millor aplicació que els aficionats a la natura podeu demanar als Reis: Arbolapp permet identificar qualsevol espècie arbòria de la península Ibèrica i les Illes Balears.
L'App és gratuïta i inclou la descripció de 143 espècies, amb fitxa de fotos i dades, mapa de localització i curiositats. Amb l'aplicació a la butxaca ja no tindreu mai més cap dubte per conèixer tots els arbres del bosc. A més, com funciona sense connexió a la xarxa, és molt útil com a guia de butxaca per anar d'excursió.
Té dues opcions de recerca: guiada (on dóna alternatives, per fer-les coincidir amb l'arbre observat) i oberta (on marques les característiques de l'arbre que més cridin l'atenció, com ara fulles, fruits o localització).
La diversitat de les Canàries és tan diferent que s'ha fet una app especialment dedicada a aquestes illes. Totes dues són molt intuïtives i senzilles d'utilitzar. És una iniciativa del Real Jardín Botànico i del CSIC, i està disponible tant per I-Phone com per Android.
18/11/2018: Matchapp: Una app pel futbol base

Matchapp és una app gratuïta per als jugadors, pares, entrenadors i afició del futbol base. Es poden consultar resultats dels equips, classificacions i calendaris.
És molt útil la geolocalització dels camps. Els mapes de Google normalment et porten al centre del camp, Matchapp situa els seus usuaris directament a la porta d'accés a les instal·lacions.
D'altra banda, ajuda en l'organització de l'agenda familiar per no faltar a cap partit. Mantenir-se al dia dels horaris i canvis d'alguns equips no és senzill i més si has de seguir a dos equips diferents. Fins i tot dona la previsió meteorològica del dia del partit.
L'aplicació Matchapp ofereix (i també en català): Calendari oficial i actualització de canvis / Resultats i classificacions / Geolocalitzador de camps i ruta GPS / Notificacions al Canal del Club / Gestió de múltiples equips / Tots els partits del club / Previsió meteorològica del dia de la trobada.
És de gran utilitat tant per als jugadors i entrenadors com per als espectadors i familiars de jugadors.
A més, les dades ofertes per Matchapp es troben actualitzades en temps real.
Després de 4 anys, aquesta aplicació -tant per Android com per IOS- compta amb més de 500 000 usuaris.
24/04/2016: Aprenent a llegir amb la llegenda de sant Jordi
L'app proposa als nens de sis a vuit anys seguir el conte a través de tretze dibuixos, i ordenar correctament les frases de la narració, que es poden anar sentint. D'aquesta manera aprenen vocabulari i gramàtica a través del joc. La història la narra l'Àlex, de set anys, i els dibuixos són de la Laia, de vuit.
L'aplicació l'ha penjat especialment per Sant Jordi una "startup" barcelonina com a promoció de la plataforma educativa myABCKit, adreçada a l'aprenentatge personalitzat de la llengua basat en el joc, i està dirigida a nens i nenes d'Infantil i 1r cicle de Primària. L'app està disponible tant per Android, com per IOs.
La plataforma crea un itinerari d'exercicis específics per a cada nen. Proposa un sistema molt innovador de seguiment de pares i professors del ritme d'aprenentatge dels nens, amb accés a les seves estadístiques de progrés.
24/04/2016: Un món de poesia, amb Joana Raspall
Els nens, per exemple, han d'ajudar la Joana a salvar del foc els llibres d'una biblioteca, tal com va fer quan era joveneta, durant la Guerra Civil. O completar els seus poemes buscant les paraules que hi falten. O, encara millor, gravar-los i reproduir-los amb el videorecitador!. L'app està disponible tant per Android, com per IOs.
El creador de l'aplicació és un bon coneixedor de l'obra de Joana Raspall, ja que es tracta del seu nét, Ernest Cauhé, que l'ha impulsat a través de la "startup" Tics Mediàtics. Joana Raspall, escriptora, poeta i bibliotecària de Sant Feliu de Llobregat, va néixer l'any 1913 i va morir, centenària, el 2013.
24/04/2016: L'univers de Miquel Martí i Pol
Els nens hi trobaran també jocs interactius per experimentar amb els versos del poeta, i tindran l'opció d'escriure i recitar els seus propis textos. Tots els poemes que hi apareixen es poden sentir recitats per Mariàngels Martí, Jordi Martí, Ramon Martí i Pol, Roger Canadell, Laia Canadell i Montse Verdaguer. L'app, pensada per a "smartphones" i tauletes, també és compatible amb les pissarres digitals perquè es pugui fer servir a les escoles. L'app està disponible tant per Android, com per IOs i pissarres digitals.
El projecte és una iniciativa de la Fundació Miquel Martí i Pol, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Roda de Ter, i amb la col·laboració de l'Associació d'Amics de Miquel Martí i Pol, la Biblioteca Bac de Roda i Ràdio Roda. Els autors de la idea, producció i coordinació del projecte són Montse Caralt (de la UVic-UCC) i Roger Canadell (de la UOC).
20/03/2016: L'App del Super3, Premi Zapping!
A més, us informa de totes les superactivitats que podeu trobar i fer a prop de casa amb el vostre carnet de Súper. És una aplicació tan xula que acaba de guanyar el Premi Zapping, en l'apartat de millor iniciativa a internet o app de l'any. No us la perdeu! És gratuïta, i està disponible tant per Android com per iOs.