Escrit per: Espai Entitats
Volem veure les vostres activitats a través de fotografies i vídeos. No dubteu a penjar les imatges des del següent enllaç. No us oblideu indicar-nos les dades de la vostra entitat.

La publicació de les imatges al web no és immediata, ja que passen un procés de validació. Un cop validades, podreu veure que ja apareixen al mapa de les activitats per La Marató de TV3 en el termini d’una setmana.

Omplir l'espai web amb els vostres millors records de La Marató. Cada pas endavant en la recerca biomèdica, encara que sembli petit, és una gran victòria!

null
Categories: General

29/11/2019: Fi dels materials

Escrit per: Espai Entitats
Ja en la recta final de la campanya prèvia a La Marató, des d'Activitats donem per tancat l'enviament de materials de sensibilització. A data d'avui ja són gairebé 3.000 els actes organitzats arreu del territori i s'han realitzat més de 2.000 enviaments. Esperem que els participants de la vostra activitat donin tan valor com li hem donat nosaltres a tots les cartells i díptics que hem disseny per sensibilitzar la població a l'entorn de les malalties minoritàries.

A totes les entitats inscrites des d'avui us convidem a descarregar els cartells i els díptics des del següent enllaç.

Salut i sort en l'organització de les activitats!

null
Categories: General
Escrit per: Espai Entitats
Ja teniu tots els detalls tancats de la vostra acció solidària i teniu un artista entre els organitzadors que s'anima a fer un cartell? No dubteu a dissenyar materials per penjar o difondre a les xarxes per donar a conèixer la vostra activitat. Recordeu que podreu utilitzar el logo de La Marató de TV3 exclusiu pels organitzadors d'activitats. Us proporcionarem el logo quan inscriviu l’activitat a través del formulari que trobareu al web. Trobareu totes les indicacions d'ús al correu de resposta un cop validada la vostra inscripció pel departament d’Activitats.

null

Cal que feu servir únicament aquest logo especialment creat per a vosaltres. Si us plau, no utilitzeu el de la Fundació La Marató de TV3 ni el del Programa de TV.
Categories: General
Escrit per: Espai Entitats
Ja esteu a punt de fer pujar el marcador d'aquesta edició 2019 dedicada a les malalties minoritàries.

Entreu al TEU ESPAI d'ACTIVITATS, accediu a La teva recaptació i notifiqueu-nos la suma de diners recaptats. Podreu recordar els passos a seguir amb el següent vídeo.

Imprimiu les instruccions per ingressar els diners, us seran imprescindibles. Les trobareu al TEU ESPAI d'ACTIVITATS prement sobre el botó Instruccions d’ingrés. Dirigiu-vos a la vostra oficina bancària habitual de La Caixa.

Felicitats per la vostra solidaritat un any més!

Fes pujar el marcador de La Marató de TV3
Categories: General
Escrit per: Espai Entitats
La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio s’estén a tot el territori català per convertir aquesta edició del 2019 en una nova festa solidària col·lectiva. Ja són més d’un miler els actes inscrits per l’edició centrada en les malalties minoritàries, una xifra que continuarà creixent fins al 15 de desembre.

Com cada any, la ciutadania pren la iniciativa en l’organització d’accions festives amb l’objectiu de fer pujar el marcador del programa. Ja són 373 les poblacions implicades a Catalunya i 5 fora del territori català.

null

Us convidem un any més a idear la fórmula que us escaigui millor: un concert, un festival, una xocolatada o una ruta per recaptar diners en un ambient participatiu i solidari. Marqueu la data en vermell al calendari i sigueu protagonistes un any més ja que, cada pas endavant, encara que sembli petit, és una gran victòria. Per això, La Marató del 2019 compta amb vosaltres!
Categories: General


Anterior       Següent
Tornar al web de la Marató

Sobre aquest blog

A través d'aquest blog us mantindrem informats de tot el que heu de saber com a organitzadors d'una activitat.

Fes pujar el marcador

cercador


Sindica aquest blog - RSS