A tots ens agrada que ens diguin que som els millors. A tots ens agrada que ens diguin que el nostre país és dels capdavanters del món o, si més no, de l’àrea geogràfica en què es troba.
A tots ens agrada que ens diguin que sense nosaltres res no seria igual, i així podríem continuar fins on vulguin. Però moltes vegades les coses no són així. És a dir, que la realitat és tossuda i no es correspon amb els eslògans publicitaris.
Un bon “coach” ens dirà que la crisi que hi ha és una oportunitat per repensar-nos i per sortir-ne més forts.
Doncs bé, nosaltres seguirem el seu consell. Així és que repensem-nos.
Però per repensar-te has de saber com ets, oi? I en aquest “com ets” és on la publicitat oficial o no acostuma a retocar els resultats de l’escàner. Vaja, que primer, abans de fer-los públics, els passen pel Photoshop. És a dir, just el contrari del que farem nosaltres.
Maria Reig és una empresària i inversora andorrana. A Barcelona, per exemple, és propietària de l’edifici on hi ha l’Hotel Mandarín i el Deutsche Bank, l’un al passeig de Gràcia, i l’altre a l’avinguda Diagonal. És presidenta també de Reig Capital Group, que posseeix el 20% de les accions de Crèdit Andorrà, el primer grup financer d’Andorra.
Ha estat membre del Govern i del Parlament d’Andorra i ha presidit la Comissió de prospectiva del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona i, actualment, és membre fundadora de Barcelona Global.
Amb Maria Reig no parlarem de la crisi, sinó de com en podem sortir molt més forts. Els sorprendrà la claredat amb què exposarà la situació actual de Catalunya i d’Espanya. I, després, que cadascú faci el que hagi de fer.

“Singulars”

Maria Reig, idees per guanyar el futur.
Dimarts 11, a les 22.40, pel Canal 33