La resposta general (audiència, internet....) a l'entrevista de dilluns a Ricard Vergés ha estat magnífica. I això que no era una entrevista fàcil ni un programa senzill de fer. A més, tampoc no era un programa per passar el temps, sinó tot el contrari. El ressò i l’impacte d'aquesta entrevista només ratifica el que ja gairebé tothom sap: la greu crisi que vivim, que viu Espanya.

Els volem donar les gràcies pel seguiment que han fet de l'entrevista i pels comentaris que han penjat al blog. També volem agrair als incansables membres de Burbuja.info que ens posessin sobre la pista de Ricard Vergés i aprofitem l'avinentesa per dir-los que "Singulars" continuarà convidant totes aquelles persones que, des del rigor i la feina feta, aportin perspectives noves i diferents de la realitat. Des del principi, hem dit que nosaltres busquem en les voravies de les autopistes on hi ha professionals molt qualificats que, en la majoria dels casos, són ignorats. Per això els volem dir també que Ricard Vergés tornarà al programa, com ho faran Edward Hugh i Marc Vidal. Hi haurà més sorpreses, però si les diem ara, ja no ho serien. Així doncs, deixem-ho així.

Som conscients, com diuen molts dels que han penjat comentaris al blog, que moltes vegades el programa hauria de tenir més temps. Però, de moment, no hi podem fer res. Dilluns ens van faltar minuts. És cert. De fet, vam haver de deixar de comentar tres gràfics. Com que creiem que tenen prou valor, hem editat un PDF amb tots els gràfics que van sortir en el programa de dilluns més dos d'inèdits. El primer dels inèdits fa referència a la davallada de renda per càpita per comunitats autònomes i, el segon, l'últim PDF, és com Vergés demostra que les bombolles es poden prevenir. Aquí tenen els links

http://blogs.tv3.cat/skins/ensingular/GraficsRICARDVERGES.pdf (aquest és l'enllaç del primer gràfic)
http://blogs.tv3.cat/skins/ensingular/IneditVerges_Renda.pdf (aquest és l'enllaç del segon)
http://blogs.tv3.cat/skins/ensingular/IneditVerges_Bombolla.pdf (aquest és l'enllaç del tercer)

Gràcies.