Benvolguts amics,
aquest pròxim divendres fem el darrer programa de l'En clau de vi, d'aquesta segona temporada. És un programa amb menys llum, sense convidat, i en el qual provem de fer una mirada al que ha estat En clau de vi. Crec que tots estareu d'acord en què un dels elements fonamentals i irrenunciables del nostre espai ha estat el nostre sommelier ( o cambrer de vins, com a ell li agrada dir-se ), el Josep Roca, i és per això que, en la darrera edició, posarem l'accent en la seva persona, més que en cap altra. Crec que us pot agradar.
Pel que fa a les possibilitats de continuïtat futura que em suggeriu, prenc nota de tote, i la idea del rubenbadalona no em sembla gens dolents com a punt de partida.

Benvolgut Pep.haro,
en aquest moment, i que jo sàpiga, la tele no té intenció de reposar els programes de la primera temporada ( que ja van ser reposats, durant aquest estiu passat ), però qui ho sap. Hi ha moltes persones que ens dermanen també si sortiran les dues temporades editades en DVD i jo crec que això podria ser una bona idea, de manera que, tan bon punt acabem d'enllestir el llibre de tastos que hem fet el Josep i jo ( Vins compartits ), miraré de posar fil a l'agulla en aquesta altra qüestió.

Benvolgut moogwai,
crec que tens una bona filosofia de vida i que, si ets capaç de mantenir-la, sabràs gaudir molt més cada vegada de la importància i de la grandesa d'una cosa tan aparentment senzilla com una mandarina o una taronja.

Benvolgut Tuaku,
gràcies pel teu servei.

Benvolgut ja.aguilera,
endavant amb el bloc que tires endavent i molta sort.

Benvolguts Smir,
la veritat és que no conec aquest Edulis que us va agradar i, efectivament, no em sona d'haver-lo vist gaire a les botigues. Tot i així, miraré d0informar-me i, si en trec l'aigua clara, us ho faré saber.

Benvolguts Rogeromella, Ezamora2, i tots els qui aprofiteu el bloc per enviar-nos paraules d'elogi i d'ànim, moltes gràcies per molestar-vos a enviar-nos-les. Us diré un secret... És justament per obtenir-les, que treballem. Una abraçada a tots.