Benvolguda Bertak,
cap pregunta és una tonteria. Preguntar és la manera d'aprendre i a més a més mostra le sganes de fer-ho, i això, des del meu punt d evista, no és mai una tonteria.
La resposta al que em demanes és que, l'ideal, seria que el vi que compressis fos de la mateixa anyada que nosaltres diem, encara que ja sé que això, de vegades, és molt difícil. Els programes fa dies que estan gravats i de vegades, surten ja les noves anyades. De tota manera, un vi amb raïm Muscat, sempre et donarà aquesta olor característica de raïm madur. Te la donarà més o menys clarament, però, en principi, i com que aquesta és una característica d'aquest tipus de raïm, l'hi hauries de trobar aquesta aroma, tant si és l'anyada 2007 com si és la 2008. També en pura teoria, aquesta aroma concreta, com que és de fruita i no d ecriança, s'hi hauria de trobar més si el vi no és gaire vell. Per tant, l'anyada 2008 et pot funcionar.
Pel que fa a l'últim programa, el que encara no s'ha emès i que és un resum amb alguna sorpresa especial per al Josep Roca, l'haurien d'emetre, si la tv no decideix repetir algun programa més, el divendres, dia 27 de febrer.

Benvolgut J.A. Aguilera,
t'agraeixo molt les teves paraules, que són realment elogioses i encoratjadores.
En el programa no hi ha públic i és un pèl complicat l'assoistència d'algú d efora de la producció. Tot i així, si t'assabentes pel Diari de Terrassa que estem gravant una nova temporada d'En clau de vi, mira d eposar-te en contacte amb nosaltres i veurem què hi podem fer. Moltes gràcies.

Benvolgut Kalkis,
ja estic millor, gràcies, tot i que m'ha quedat una tosseta d'aquestes vicioses que no sé quant de temps trigaré a treure'm de sobre. Sempre penso.."Si haguessis de cantar òpera, seria horrible!"
Tot i que em consta que la TV està satisfeta dels capítols d'En clau de vi d'aquesta segona temporada i dels resultats d'audiència que aconsegueixen, en aquests moments no puc anunciar encara una tercera temporada. No sé ben bé cap on encaminarem els nostres passos televisius futurs, però vaja, sigui cap allà on sigui, segur que ho sabreu.

Benvolgut Tuaku,
amb molt de gust recullo el teu suggeriment, en relació als vins de Porto. Si tenim ocasió de fer una altra temporada, aquest pot ser un dels capítols.

Benvolgut joanpe,
gràcies per le steves paraules.
Les possibilitats de la web que tenim, són les que ofereix en aquest moment però, pel que fa a poder tenir els programes, sé que hi ha algun interès d'estudiar la possibilitat de treure'ls en DVD. No sé encara si tirarà endavant, però crec que seria una iniciativa ben acollida per molta gent.

Benvolgut angel_13,
gràcies per les teves paraules de felicitació i, recorda, de bons vins n'hi ha a molts llocs i s'ha d'intentar estar obert a conèixe'ls, però el que vam mirar de transmetre l'altre dia és que, el que no es pot fer, és el papanates, anant a buscar el tòpic i no mostrant el més mínim interès per l'alta qualitat que pots trobar a casa.

Benvolgut lluis1983,
tal com he dit a algun altre espectador, en aquests moments, tv3 no ha pres encara cap decisió a propòsit d'una possible tercera temporada d'En clau de vi, tot i que em consta que estan satisfets, tant de la factura del programa, com de l'audiència que cada divendres aconsegueix. ja veurem el que passa. Tot i així,moltes gràcies per les teves paraules i pel teu interès.