Benvolgut ja.aguilera,
entenc la teva queixa a propòsit de la sobtada reposició només d'uns quants dels programes i potser tens raó que, de cara a l'audiència, hauria estat millor emetre el programa especial amb què tancarem aquesta segona temporada i després començar les reposicions de la totalitat dels capítols, però pensa que TV3 ha decidit reposar-ne uns quants per afavorir-nos i a causa del gran suport que de tots vosaltres estem rebent, però que no té una graella que permeti la plena disposició. És a dir, després d'En clau de vi bensegur que està prevista l'emissió d'un altre programa que, ara, ha vist ajornat el seu començament. Tot i entendre el que dius, per tant, jo agraeixo a la direcció de TV3 que hagi estat sensible a l'èxit de la nostra proposta.

Benvolgut Alfredo1,
aquests dos pàjarost'agraeixen molt les teves paraules.

Benvolgut Letmontroyer,
aquí ho tens: Jané Ventura ( tabac ), Gramona ( Pinya ), Alella ( làctics i anissos), Montus ( aspror dels tanins ), PX( Panses i figues), Sumarroca (raïm), Bru de Verdú ( fumats ), terreta ( maduixa ), La Ina ( sal ), Lasendal ( cuir), Viñas del Vero (roses), Abadal ( tabac mentolat ) , Vallegarcia ( préssec )

Benvolgut vitosa 1970,
no, per ara no hem pogut penjar tots els vins del Josep Roca, però miraré si puc fer-ho.

Benvolgut Issix,
entenc la teva crítica a propòsit dels maridatges, tot i que t'haig de dir que la idea dels plats que treu el Josep Roca no és, evidentment, que els feu a casa, perquè són plats massa sofisticats, sinó que us doni una orientació de producte i de tipus de plats que us pugui ser útil.
Pel que fa al Pep Plza, recullo la teva opinió que és coincident amb algunes d'altres.

Benvolgut barolo,
t'asseguro que compartim l'interès per les explicacions del Josep, i que, si fa una classe a la universitat d'enologia, estarem asseguts tu i jo, l'un al costat de l'altre, escoltant-lo. ( de fet, un dels motius pels quals estem fent el llibre de tastos del qual us he parlat alguna vegada, és per tenir l'ocasió d'escoltar-lo més i d'aprendre més d'ell. Ara bé, el fet que el talli durant l'emissió, respon només a un criteri ( potser equivocat, però en tot cas el meu ) de tipus professional. El meu afany de protagonisme t'asseguro que està més que satisfet i que ho estaria igualment encara que intervingués la meitat de les vegades que ho faig, però crec que la televisió requereix un tipus de comunicacions i de missatges determinats, que no admeten gaire un llarg discurs molt específic o especialitzat. Crec que la teva crítica és constructiva i aquestá és la meva explicació. Ara, si filem prim, filem-hi tots! la complicitat que jo busco amb el Josep, quan li dic que segui i que no cal que netegi la taula, és això, una complicitat amb ell, que de cap manera ell em toleraria, si no ho entengués així.