Torna el programa APM? a Catalunya RÓdio la vuitena setmana de confinament, de 19.00 a 20.00 hores, en format confinat per˛ guanyant l'hora sencera d'humor que vam reduir amb la declaraciˇ de l'estat d'alarma a l'inici de la crisi sanitÓria per la Covid-19. Joel DÝaz, Ernest Codina i Xavi Cazorla recuperen protagonisme a la programaciˇ de Catalunya RÓdio, que ja gairebÚ estÓ 'normalitzada', per˛ encara sotmesa a la situaciˇ d'excepcionalitat i a les limitacions d'emetre en directe bona part dels continguts des dels estudis de Diagonal 614.

null

Actualment, M˛nica Terribas (El matÝ de Catalunya RÓdio), Adam MartÝn (Estat de GrÓcia) i Xavier SolÓ (La nit dels ignorants 3.0) sˇn els ˙nics realitzadors que presenten els seus programes en directe des de l'emissora. Tota la resta fan rÓdio en directe des dels seus domicilis, on segueixen confinats fent teletreball, o bÚ estan enregistrats en format tambÚ de teletreball i confinament. A Catalunya RÓdio, ja sˇn 15 els programes confinats que estarem emetent, sense comptar seccions com L'apocalipsi del matÝ de Catalunya RÓdio, Mans o Un restaurant canÝbal a BerlÝn, entre moltes d'altres.La vuitena setmana de confinament (del 4 al 10 de maig) tambÚ recuperem, el cap de setmana, Geografia humana, de Maite SadurnÝ (la nit de dissabte, de 00.00 a 02.00 hores), per ajudar el sector musical del paÝs; Els viatgers de la Gran Anaconda, de Toni ArbonŔs (dissabte a les 15.00), amb nous programes; i En guÓrdia!, d'Enric Calpena (diumenge a les 15.00), amb nous episodis hist˛rics. A mÚs, Catalunya nit, torna al seu horari de dilluns a divendres (de 21.00 a 23.00), amb el recuperat Kilian SebriÓ a la primera hora i Laura Rosel a la segona, mentre que el Catalunya migdia cap de setmana es redueix de dues a una hora (14.00 a 15.00, la seva franja habitual), amb Neus Bonet, atŔs que la propera setmana es recupera l'antena de Catalunya Informaciˇ en la seva integritat.

null

Dilluns, 4 de maig, recuperem l'antena Catalunya Informaciˇ en la seva integritat, de tal manera que l'emissora informativa pot garantir el servei p˙blic en aquesta fase de l'estat d'alarma i de la crisi sanitÓria. La franja de 8.00 a 11.00 amb Marta Romagosa permet recuperar Catalunya Informaciˇ ja des de primera hora per poder oferir l'˙ltima hora i les rodes de premsa de la crisi sanitÓria. Gl˛ria MarÝn, Marc Vidal, Txell VallespÝ, Carles Prunera, i el cap de setmana Marta SÓnchez, Jaume Brufau i Estel Batet ľles matinades de Prunera i Batet, enregistradesľ completen les veus principals d'aquesta fase de Catalunya Informaciˇ, que seguirÓ emetent els programes informatius de Catalunya RÓdio Catalunya migdia, d'Ďscar Fernßndez i Empar Moliner, i Catalunya nit, en antena conjunta. Es mantÚ el teletreball de la majoria de la redacciˇ d'informatius, i la recuperaciˇ de les tres hores diÓries de matÝ i el cap de setmana sencer es farÓ garantint les mesures de prevenciˇ i els plans de recuperaciˇ de l'activitat aprovats per l'empresa.

null

Delicatessen, l'espai mÚs veterÓ d'iCat, deixa les reemissions iniciades amb el confinament i oferirÓ, a partir d'aquest dilluns, noves seleccions musicals enregistrades des de casa per Albert Puig. Amb el retorn de Delicatessen (de dilluns a divendres, de 21.00 a 22.00), ja sˇn 14 els programes d'iCat que s'enregistren i s'emeten des de fora dels estudis de Catalunya RÓdio: El celobert, amb LluÝs GavaldÓ; Adolescents iCat, amb Roger Carandell, Juliana Canet i Joan GrivÚ; iCatKids, amb Pau Guillamet, Mar Blanch i David Its Me; Generaciˇ digital, amb Albert Murillo; 5Songs, amb Blai MarsÚ; iCat a casa, amb Albert Miralles; Pista de fusta, amb Miqui Puig; Jazz Watusi, amb Dani NelĚlo; Sona9, amb LluÝs Gendrau; Songhunter, amb RaŘl Hinojosa; iCatMans, amb Quim Rutllant i Ester Plana; Memento, amb Josep Maria Bunyol; i Casa Babylon, amb Marc Isern i RubŔn Sierra.

null

Catalunya M˙sica tampoc no afluixa en l'aposta pels continguts confinats (rÓdio feta des de casa) i a l'impuls de la setmana passada s'hi afegeixen aquesta, la vuitena setmana en estat d'alarma, un parell de programes confinats. Les dues novetats d'aquesta setmana sˇn Via Jazz concert, amb Pilar SubirÓ (dissabte, a les 23.00 hores), i El millor dels temps, amb Anna Ponces i Francesc HernÓndez (diumenge, a les 22.00). Amb aquests, ja sˇn 9 els programes de Catalunya M˙sica que han tornat a la graella confinada grÓcies al teletreball i l'enregistrament a casa dels realitzadors.