Catalunya RÓdio, Catalunya Informaciˇ, Catalunya M˙sica i iCat van tornant a la normalitat. Una desena de programes tornen a les graelles de les emissores de Catalunya RÓdio aquest cap de setmana i a partir del proper dilluns, 27 d'abril.

null

El programa Adolescents iCat de Roger Carandell torna a Catalunya RÓdio en format confinat de dilluns a divendres, i ho farÓ a les 23.00 hores, desprÚs del tambÚ programa d'iCat iCat a casa, que Albert Miralles dedica a la cultura. Amb 'Adolescents iCat' ja sˇn gairebÚ tots els programes diaris que han tornat a la graella de Catalunya RÓdio desprÚs que saltÚs la programaciˇ habitual amb la declaraciˇ d'estat d'alarma per la crisi del coronavirus. El proper divendres, 1 de Maig, Albert Segura agafarÓ les regnes d'El matÝ de Catalunya RÓdio, en una jornada festiva atÝpica pel confinament. El Revoluciˇ 4.0 de Xantal Llavina, amb el seu consultori a empresaris i emprenedors per la crisi de la covid-19, mantÚ programa tant dissabte com diumenge.

nullSetmana rere setmana, malgrat les dificultats actuals i mantenint les mesures de prevenciˇ i garantint la salut dels nostres professionals, Catalunya RÓdio i les seves emissores van recuperant una normalitat de programaciˇ relativa, confinada i molt centrada en el servei p˙blic. ╔s per aix˛ que a partir de dilluns, 27 d'abril, Catalunya Informaciˇ recupera una hora mÚs d'antena pr˛pia, i ja tindrÓ la seva estructura habitual ľlimitada per les circumstÓncies i marcada pel teletreball de la major part de la redacciˇ d'informatiusľ des de les 11.00 hores i fins l'endemÓ a les 6.00. Els informatius Catalunya migdia d'Ďscar Fernßndez i Empar Moliner, i el Catalunya nit amb Laura Rosel, aixÝ com 'El matÝ de Catalunya RÓdio' de M˛nica Terribas entre les 6.00 hores i les 11.00, s'emetran igualment en antena conjunta Catalunya RÓdio-Catalunya Informaciˇ.

null

Dilluns torna el programa diari de LluÝs GavaldÓ a iCat, El celobert, de 20.00 a 21.00 hores, amb l'estrena de nous capÝtols desprÚs de sis setmanes amb reemissions. iCat incorporarÓ la propera setmana quatre programes, tres dels quals retornen a l'antena en format de 'rÓdio confinada', fent un pas important en el camÝ cap a una certa normalitat en l'oferta de continguts culturals i musicals. Tornen a iCat i a Catalunya RÓdio 'Adolescents iCat', que aquestes setmanes han generat contingut en l'entorn digital i xarxes socials. I el proper cap de setmana tornen iCatKids de Pau Guillamet, dissabte de 10.00 a 11.00, i Generaciˇ digital amb Albert Murillo, divendres a les 22.30 hores.

null

Catalunya M˙sica tambÚ fa un pas en el camÝ cap a una relativa normalitat. Aquest dissabte, 25 d'abril, a les 19.00, Catalunya M˙sica recupera les transmissions d'˛pera des del Metropolitan de Nova York, amb el programa Directe a l'˛pera, que presenten Aleix Palau i Ignasi Pinyol. Des del confinament, oferiran la transmissiˇ de l'˛pera 'L'holandŔs errant', de Richard Wagner, que es va representar al Met el 10 de marš, pocs dies abans que el teatre tanquÚs temporalment pel coronavirus. Els programes Una tarda a l'˛pera, amb Jaume Radigales; El violÝ vermell, de Xavier Cazeneuve; i So de cobla, d'Ignasi Pinyol; realitzats des de casa, tambÚ se sumen a la llista de programes actius a l'antena de Catalunya M˙sica i s'afegeixen a Els homes clÓssics, El taller del lutier i Afinats, aquest ˙ltim el nou format de programa magazÝn que l'emissora ha posat en marxa durant aquest confinament.