null

Estem a punt de tancar una temporada històrica a tots els nivells. Pels esdeveniments que hem hagut d’explicar a la gent que ens escolta, per les amenaces que afortunadament hem superat, i des d’avui podem parlar també d’una temporada única pel que fa a l’audiència. Els registres de la temporada 2017-2018 són els millors des de l’existència de la ràdio, amb una audiència mitjana de 672.000 oients. Per dimensionar bé aquesta xifra, estem parlant de 81.000 oients més que la temporada anterior (un 14%) i 53.000 més que l’últim rècord, el de la temporada 2014-2015. La segona onada de l’any de l’EGM dona una audiència de 614.000 oients a la nostra ràdio, i això, comparat amb la mateixa onada de l’any 2017, suposa un augment molt sensible.


A catradio.cat trobareu el detall de cada programa i franja horària. Després de tot el que hem passat junts, vull apel·lar a l’orgull de formar part d’aquesta casa i d’aquest projecte. Han estat temps d’una intensitat altíssima, com mai abans havíem experimentat. I, malgrat totes les dificultats, les incerteses i els riscos, Catalunya Ràdio ha ofert una resposta professional de primer nivell, plural, de servei públic i de resposta ràpida i flexible.

Els esdeveniments ens han posat a prova i hem tret molt bona nota. La ràdio nacional d’aquest país es manté fidel a l’esperit de la seva fundació ara fa 35 anys. I en constant evolució. Us animo a continuar en la mateixa línia i a encarar la temporada que ve amb objectius encara més ambiciosos.