Catalunya Rądio continua innovant en continguts digitals per segon any consecutiu, amb noves temątiques, noves idees, nous programes i nous continguts. Amb +CatRądio, el dial digital que s’adapta als hąbits actuals de consum, en un entorn en quč els oients de Catalunya Rądio ja tenen moltes experičncies positives com a usuaris, la rądio pśblica segueix ampliant la seva oferta a catradio.cat i a l'aplicació mņbil.+CatRądio és el laboratori on es proven nous formats radiofņnics que prioritzen les temątiques d’interčs general i és també la plataforma per potenciar el talent intern de l'emissora aixķ com les propostes que sorgeixen dins dels mateixos equips de la rądio i els nostres col·laboradors. Hąbits de vida saludable, documental de no ficció, espais vitals, el repte de la maternitat/paternitat, arxiu sonor, emprenedoria, innovació i humor, entre altres temątiques, conformen l’oferta digital de la segona temporada de +CatRądio que comenēa aquest febrer de 2018.Aquest 2018, fins a cinc noves propostes s’afegeixen als continguts que els oients tenen a la seva disposició en l’oferta digital “nadiua” de Catalunya Rądio: 'Sans i estalvis', amb Adam Martķn, serą una eina śtil per entendre la importąncia de l’alimentació i el poder de l’activitat fķsica; 'Tor, tretze cases i tres morts', amb Carles Porta, la primera radionovel·la de no ficció de Catalunya Rądio, que tornarą a la muntanya maleļda després del seu čxit editorial; 'Oxitocina', amb Montse Barcon i Mireia Izard, que explicarą allņ que ningś diu a mares i pares abans de ser-ho; 'Perspectiva', amb Josep Lluķs Blįzquez, que mostrarą les principals tendčncies i debats en l’arquitectura i l’urbanisme; i 'Dies de rądio', amb Santi Carreras, un recull de documents sonors i grąfics i de vķdeos de moments viscuts a l’antena de Catalunya Rądio, en els seus prop de 35 anys d’histņria, de consulta per a estudiants i estudiosos i per als oients més fidels de l'emissora.

Dos programes que avui formen part de l’antena tradicional de Catalunya Rądio han sortit d’aquest entorn d’innovació: 'Revolució 4.0', amb Xantal Llavina, ara a Catalunya Rądio i amb una comunitat digital molt activa i fidel, i 'Entre caixes', amb Carme Canet i Pep Vila, a iCat, l'emissora musical i cultural del grup de Catalunya Rądio. Altres exemples de continguts pioners en l’entorn digital són 'MeteoMauri', amb Francesc Mauri, o 'L’ofici de viure', amb Gaspar Hernąndez.

L'aposta per +CatRądio, una oferta que enriqueix la graella tradicional de la rądio pśblica, té tot el sentit grącies al creixement sostingut de Catalunya Rądio en l'entorn digital durant els dos śltims anys. L'octubre de 2017 es va batre el rčcord histņric d'audičncia digital, arribant a 1,3 milions d'usuaris śnics a Catalunya i 2,8 milions al conjunt de l'Estat aquell mes. Mai fins aleshores una emissora de rądio a l'Estat havia aconseguit superar els 2 milions d'usuaris a internet. El redisseny de catradio.cat, l'agitació a les xarxes socials, la integració digital de tots els equips i redaccions, aixķ com l'aposta per una nova aplicació mņbil que ja supera els 220.000 usuaris de l'app ha permčs fer un salt endavant en el consum digital dels ąudios a la carta i directes del grup d'emissores de Catalunya Rądio. L'śltima prova d'aixņ és que s'han duplicat els oients que participen de l'Enigmąrius d''El matķ de Catalunya Rądio' grącies als nous canals digitals de participació.

La rądio pśblica innova i capta nova audičncia, rejovenint els seus perfils i afavorint un consum més participatiu i exigent.