iCat, el canal de m˙sica i cultura de Catalunya RÓdio, torna a lĺFM el dimecres 6 de setembre amb una programaciˇ ˙nica i renovada. Cinc anys desprÚs dĺabandonar les ones, iCat torna per potenciar la m˙sica en catalÓ i feta a Catalunya, apostant pels directes i la presŔncia als festivals dĺarreu del paÝs, a mÚs dĺincorporar nous programes culturals i musicals temÓtics. Una nova etapa marcada tambÚ per una gran renovaciˇ digital, amb nova web i nova app per a m˛bils i tauletes. Que iCat torni a lĺFM no voldrÓ dir, en cap cas, un retrocÚs en lĺÓmbit digital, perquŔ el consum a travÚs dĺapp i web, aixÝ com la relaciˇ amb els oients a les xarxes socials, Ús una experiŔncia acumulada aquests anys que volem posar en valor en aquesta nova etapa.

iCat 2017-2018
Una rÓdio inquieta, una rÓdio de referŔncia i una rÓdio directa. Aquests sˇn els tres eixos fonamentals de la nova presŔncia dĺiCat a les ones. Inquieta culturalment, que reculli tota lĺactualitat amb la millor agenda i amb entrevistes i reportatges en profunditat. De referŔncia en lĺescena musical catalana, en catalÓ i en altres idiomes, amb la m˙sica internacional del moment i amb els clÓssics, amb una aposta valenta per les noves veus i tambÚ pels noms mÚs consolidats. I molt directa, amb un to distŔs, sense complexos, que connecti amb un p˙blic jove ľurbÓ i no urbÓľ atent a tota lĺagitaciˇ musical i cultural que es mou al seu voltant.

La llista de desitjos i aspiracions dĺaquest anhelat retorn dĺiCat Ús ambiciosa, com la graella de disset programes que presentem. Volem ampliar el p˙blic que rep la variada producciˇ musical i cultural que es posa de manifest en la gran diversitat espais dĺarreu del territori. Volem posar en valor la producciˇ musical en catalÓ, al costat de la internacional. Volem crear Ŕxits musicals i ser la plataforma de llanšament per a les noves bandes i m˙sics del paÝs. Volem difondre la m˙sica en directe de concerts i festivals. Volem promoure el consum de la cultura ľteatre, cinema, videojocs, c˛mic, llibres, sŔries... ľ que fan els creadors, especialment els artistes emergents. Volem treballar conjuntament, des de la rÓdio p˙blica, amb els principals agents ľfestivals, centres culturals, teatres, sales, promotorsůľ. I volem esdevenir lĺespai indispensable, el focus essencial a lĺhora de sumar noves audiŔncies a la m˙sica.

El retorn dĺiCat a lĺFM Ús una fita per˛ alhora Ús un estÝmul per seguir treballant per la m˙sica i la cultura del paÝs. TambÚ Ús de justÝcia aprofitar la presentaciˇ dĺaquesta nova graella per agrair a lĺaudiŔncia, al sector musical i a tots els actors, que durant aquests anys han sumat i han mantingut viva la flama de lĺemissora, lĺescalf i la complicitat amb iCat, amb la seva plantilla i amb tot el que representa per al paÝs.