L'endemÓ d'una jornada intensa periodÝsticament parlant solem enviar missatges de felicitaciˇ i agra´ment des de la direcciˇ de l'emissora a tots els professionals que hi han intervingut. El missatge d'avui no Ús una felicitaciˇ ni un agra´ment mÚs ni qualsevol, Ús segurament el mÚs dolorˇs i sentit per les circumstÓncies i tambÚ pel desplegament del conjunt de la casa en unes dates, un 17 d'agost que no oblidarem, en quŔ no comptÓvem amb tots els nostres efectius per raˇ del calendari. No obstant aix˛, l'antena i el servei p˙blic han estat impecables i l'audiŔncia podrÓ sentir-se ben informada i acompanyada grÓcies a la reacciˇ, professionalitat i entrega de tots vosaltres.


Catalunya RÓdio ha estat, Ús i serÓ referŔncia informativa, de servei p˙blic, de reflexiˇ i de debat democrÓtic, i la cobertura que estem fent des que es va saber l'atemptat d'ahir a la tarda aixÝ ho certifica. En la pitjor de les circumstÓncies, hem tornat a demostrar que som professionals i estem compromesos, que sabem estar a l'altura del moment, i que donem el millor de nosaltres quan els oients mÚs ens necessiten com a mitjÓ de comunicaciˇ p˙blic del paÝs.

SabÝem que aquest no seria un estiu qualsevol, perquŔ l'actualitat mÚs previsible vindria carregada, per˛ no ens esperÓvem una tragŔdia com aquesta. La sensaciˇ de continu´tat entre el final de la temporada passada, aquestes setmanes d'estiu i l'inici de la nova temporada el dilluns, 28 d'agost, Ús encara mÚs evident. Com tambÚ ho Ús la transversalitat dels departaments i professionals de Catalunya RÓdio, implicats des del primer moment i demostrant que el bon periodisme i la bona rÓdio estan per damunt de tot.