Lemissora cultural i musical tornar a lFM el proper setembre. Era un dels reptes daquesta etapa i grcies a tots el podrem aconseguir. El 8 de maig celebrarem a la Sala Apolo que el retorn a l'FM ser una realitat.

Avui s un dels dies ms felios des de la meva arribada a la direcci de Catalunya Rdio. Fa un any, el 28 dabril del 2016, pujvem a lescenari de la Sala Apolo amb el conseller de Cultura, Santi Vila, per presentar el concert del des aniversari diCat, i en aquella celebraci vam adoptar el comproms de treballar per retornar iCat a la FM. Durant aquell Desconcert alguns dels artistes van aprofitar locasi per incorporar un iCat FM, iCat FM, iCat FM enmig de les lletres de les canons.

El proper 8 de maig tornarem a fer un Desconcert a la Sala Apolo, i en lloc de reivindicaci hi haur celebraci perqu el retorn a la freqncia modulada de lemissora cultural i musical pblica ser efectiu el proper setembre. Lacord adoptat pel Consell de Govern de la CCMA aquest dimecres i la feina i complicitat de mesos de moltes persones i institucions permetran que els oients que fa onze anys van connectar emocionalment amb iCat puguin tornar a escoltar lemissora en FM. Era una reclamaci del sector cultural i dels creadors del pas. Era una petici constant doients i actors culturals. I era, perqu aix ho vam dir des del primer moment, un dels reptes que havia assumit la nova direcci de Catalunya Rdio.Aquest dimecres ha estat un dia deufria a lemissora. Ens hem abraat i ens hem felicitat mtuament. Ens hem mirat als ulls i hem comprovat que ens brillaven a tots democi. Feia mesos, anys, que esperveu aquest anunci. I avui ha pogut arribar grcies a la vostra obstinaci i a petites grans aportacions durant la travessia del desert a la xarxa. Ara tenim un encrrec i un repte apassionant. Fer que el retorn a la FM sadapti a les necessitats del sector cultural, als nous hbits de consum de rdio i a una modernitzaci de la proposta, que fa onze anys va ser absolutament innovadora. A la rdio pblica ens tocar, un cop ms, innovar i fer servei pblic, en aquest cas en lmbit musical i cultural. De la mateixa manera que ens hem sortit grcies a lobstinaci de tots vosaltres, ara toca que tots hi posem ganes, idees i feina perqu el retorn a la FM sigui un xit. Nestic convenut que ho ser. Enhorabona a tothom!