Comencem a caminar amb pas ferm! La nova programaciˇ de Catalunya RÓdio ha rebut lĺaval de lĺaudiŔncia. 557.000 oients ens escolten, segons les dades de lĺEGM. Aix˛ suposa un increment de 37.000 respecte a lĺ˙ltima onada. En nomÚs tres mesos dĺun projecte renovat, som la rÓdio que mÚs puja en aquesta primera onada de la temporada. I ho fem en un entorn on, en general, es mantÚ el consum de rÓdio generalista.

Catalunya RÓdio: Et sentim ben a prop

ôEl matÝ de Catalunya RÓdioö va al capdavant dĺaquest increment. ╔s el programa que creix mÚs entre els matinals, amb un increment de 31.000 oients. Les noves propostes reben tambÚ lĺaval de lĺaudiŔncia. El ôCatalunya migdiaö acumula 110.000 oients. Lĺ "Estat de GrÓciaö augmenta audiŔncia i se situa en 73.000 oients en el seu primer examen; el ôTot costaö, en 57.000; el ôPopapö, en 60.000; el ôCatalunya vespreö, en 60.000, i el ôClub de la Mitjanitö millora resultats i se situa en 78.000 oients. ôLa nit dels ignorantsö gairebÚ duplica el seu resultat respecte a la darrera onada. Vull destacar tambÚ que som lÝders a les comarques de Lleida i que Catalunya RÓdio experimenta un creixement notable a les de Barcelona. A mÚs, creixem en oients en prÓcticament totes les hores del dia.El cap de setmana, ôEl suplementö es mantÚ fort amb 272.000 oients el dissabte i 190.000 el diumenge. El ôTot giraö suma 74.000 oients el dissabte i 196.000 el diumenge. De seguida us farem arribar la resta de dades amb mÚs detall.

Creixem i ens acostem. L'augment dĺaudiŔncia ens situa mÚs a prop dels oients de tota la vida i dels nous que es van incorporant. El projecte acaba de comenšar a caminar i, com us deia, ha rebut l'aval de l'audiŔncia. Per˛ el mÚs important Ús que hi ha molt marge per a la millora. ╔s una bona base sobre la qual seguir avanšant i creixent.

Aquesta Direcciˇ estÓ satisfeta dĺaquesta primera benedicciˇ dels oients a una aposta nova que posa en valor la nostra essŔncia de servei p˙blic i l'aposta de tots plegats pels continguts culturals.

Us vull agrair la feina, el compromÝs i la professionalitat que tots els treballadors de la casa heu demostrat en aquests mesos. I us animo a seguir en aquesta lÝnia perquŔ el repte que tenim al davant Ús ilĽlusionador alhora que difÝcil. Hem comenšat a caminar i el pas Ús ferm.