En sintonia El blog del director de Catalunya Ràdio

16 març 2020
16/03/2020
Escrit per: Saül Gordillo
Categoria: General
La direcció de Catalunya Ràdio ha adoptat aquest diumenge la decisió de concentrar els recursos de les quatre emissores, prioritzar el servei públic i garantir la informació, i prevenir el contagi del coronavirus entre els nostres professionals. Des d'aquest dilluns, 16 de març, s'unificaran les antenes de Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. Aquesta mesura s'afegeix a l'adoptada ahir, dissabte, de modificar la programació d'iCat i Catalunya Música, aturant l'activitat en directe i posant en funcionament una programació enregistrada a les dues emissores musicals que també conté contingut cultural. La prioritat dels canvis de programació al Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio (Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, iCat i Catalunya Música) és blindar el servei públic i preservar els nostres professionals seguint les consignes donades per les autoritats per la crisi del coronavirus.

null

Continua llegint

16/03/2020
Escrit per: Saül Gordillo
Categoria: General
Davant la situació actual i seguint les consignes donades per les autoritats, creiem oportú aturar l'activitat normal o habitual de dos dels canals del grup d'emissores, concretament iCat i Catalunya Música. Tenint en compte que el confinament és la mesura preventiva més eficaç per evitar els contagis, creiem oportú aturar l'activitat en directe d'aquestes emissores i posar en funcionament una programació enregistrada per a tots dos canals que ja tenim confeccionada i preparada per ser emesa.

Continua llegint

16/03/2020
Escrit per: Saül Gordillo
Categoria: General
Catalunya Ràdio ha reaccionat informativament, ha alterat la programació habitual, ha suspès sortides previstes i les visites escolars i de públic a les nostres instal·lacions de Diagonal, 614, i ha adoptat mesures internes organitzatives durant aquesta setmana per la crisi del coronavirus. Es tracta d’una primera reacció davant d’una situació que es preveu molt complicada, excepcional, a tot el país i a nivell global.

null

Els pròxims dies seran crítics i l’afectació del coronavirus ens té a tots pendents de les mesures de prevenció i dels protocols per evitar-ne la propagació. La salut dels nostres professionals i de la població en general està al capdavant de les prioritats. Al mateix temps, la ràdio pública del país té el repte de seguir sent referent informatiu, d’aportar rigor i credibilitat en temps de confusió social i d’intoxicació digital, i hem d’acompanyar la ciutadania responent les preguntes i afavorint el servei públic que caracteritza la nostra feina.

Continua llegint

Enllaços patrocinats