Si heu anat seguint els comentaris del blog, haureu vist que ja està preparada trobada d'enguany i, fins i tot, molts de vosaltres ja hi esteu apuntats!

En aquesta ocasió serà en Dani López de Sant Boi de Llobregat qui s'encarregarà d'organitzar-la. Aprofitant la proximitat del seu poble amb dels estudis de TV3, finalment sí que serà possible fer una visita a la tele amb les persones que habitualment comenteu el blog o bé hagueu participat en les activitats que s'han anat fent els últims anys. Els pròxims dies us informarem com ens heu de fer arribar les dades personals per autoritzar l'entrada a TV3.A continuació us adjunto el missatge de l'organitzador de la trobada:

Amics i amigues, un any més, i ja en van sis, ens trobarem per compartir la passió per la meteorologia, que ens uneix i ens fa feliços.
Estaré encantat de rebre-us la vila de Sant Boi de Llobregat, el meu estimat poble. En aquesta ocasió, amb la col·laboració dels meteoròlegs de la casa, també farem una visita a l'origen de tot plegat: els estudis de TV3.

Salut i méteo.

Dani.

PROGRAMA DE LA TROBADA:


Data: Dissabte 19 d'Octubre

11:00 h Trobada dels assistents als estudis de TV3 per fer-ne una visita.

13:00 h Rebuda a l'Ajuntament de Sant Boi i passejada pel poble.

14:30 h Dinar de germanor.

16:00 Sobretaula

16:32 Pagar

17:00 Discursos improvisats dels participants

17:30 Més sobretaula

Bé, aquests últims 4 punts no consten oficialment al programa, però veient com han anat les altres 5 trobades...

Continuarem informant!