Una de les sorts d'internet és que es pot construir amb èxit una comunitat al voltant dels temes més especialitzats. A internet es pot trobar de tot, literalment, i també en el terreny musical, la segona temàtica que genera més tràfic a la xarxa (la primera no cal dir quina és). En aquest sentit és impressionant la quantitat de blogs musicals especialitzats en escenes concretes i que ofereixen la possibilitat d'accedir a material sonor fins ara il·localitzable. Una mostra d'això és el blog Awesome Tapes from Africa, que documenta i recopila cintes de casset de música africana, el format natural encara avui dia per bona part de la producció d'aquest continent.

El blog "Awesome tapes from Africa"

Però són desenes, centenars, milers de melòmans d'arreu del món que aprofiten els seus blogs per explicitar les seves aficions musicals, compartir-les i crear una comunitat d'usuaris amb gustos afins. El diari gratuït ADN va publicar un excel·lent reportatge divendres passat, escrit entre d'altres per Miqui Otero, i ara es pot recuperar a través de la seva edició digital. Us convido a fer una agradable passejada pels blogs musicals de la llista i segur que el temps que hi invertiu tindrà la seva recompensa.

Els blogs musicals

I, com sempre, us convido també a deixar el vostre comentari amb les adreces dels blogs musicals que heu anat descobrint. Llegeix l'article AQUÍ o descarregar-te el diari en format PDF d'aquell dia AQUÍ.