Dia 14 després de la catàstrofe de l'spam. Benvolguts amics i amigues d'aquest bloc, que pretén ser l'altaveu (és una manera de parlar) d'un bon grapat de seguidors del programa L'hora del lector, aquesta nit l'amic Emili Manzano conversarà amb els escriptors Enrique Vila-Matas i Quim Monzó, ambdós amb novetat editorial acabada de sortir del forn. Si hi ha una cosa tan fascinant com llegir un bon escriptor, és escoltar-lo. Ja friso perquè els fantasmes diürns es colguin als racons d'aquesta casa, on visc amb el meu propietari, per compartir amb els fantasmes nocturns (amb els quals contemporitzo notablement, atesa la meva condició d'autoretrat virtualitzat) el programa d'aquesta nit.
I ja que m'he referit al tema d'escoltar la veu, que en aquest cas és un reflex de la impossibilitat, suposo que transitòria, de poder llegir la vostra veu, us deixo a la finestreta virtual un karaoke, que és una manera de posar-li una veu impostada a algú a qui l'hi han pres.
I posats a cantar en karaoke, permeteu-me benvolguts amics i benvolgudes amigues d'aquest bloc sense comentaris que us proposi un estrany joc de karaoke virtual: el meu majordom, el sr. Evarist, acaba d'obrir un bloc personal en un racó d'internet, amb la voluntat primordial que hi deixeu i intercanvieu els vostres enyorats comentaris. Per accedir-hi, n'hi ha prou amb clicar aquí. Ai, què faria sense el meu lleial Evarist.