xahrazad a l'iPhoneNomÚs prems un botˇ i ja estÓ. FÓcil, simple i gratu´t. A partir de l'1 de juny, escoltar qualsevol emissora del grup de Catalunya RÓdio per l'iPhone serÓ mÚs senzill que mai. Estrenarem la nova aplicaciˇ que permet escoltar arreu del mˇn el directe de la rÓdio nacional de Catalunya. I hi tindrÓs accÚs directe, immediat, a travÚs d'un botˇ.

La nova aplicaciˇ, que es podrÓ descarregar de manera gratu´ta a la botiga iTunes, no Ús una en realitat, sinˇ 10 aplicacions diferents, una per a cadascuna de les emissores del grup, amb el color corporatiu de cadascuna. A la imatge podeu veure l'exemple de Xarahzad.

NomÚs prement un botˇ ja escoltarÓs l'emissora que haurÓs escollit com a preferida. Per˛ si en vols escoltar alguna altra, cap problema.

Amb un parell de clics podrÓs accedir als altres directes de les emissores del grup: Catalunya RÓdio, Catalunya Informaciˇ, Catalunya M˙sica, iCat fm, iCatjazz, totCat, Xarahzad, MediterrÓdio, MusicAtles i CatClÓssica.

Amb aquestes aplicacions tambÚ es pot aturar temporalment l'emissiˇ (pausa), controlar el volum i recomanar emissores als teus amics, entre altres prestacions.