Ets fora de casa i, de sobte, recordes que aquella mateixa nit emeten per TV3 un programa que volies veure. Precisament aquesta nit, que has quedat per prendre alguna cosa i sopar en sortir de la feina. Ni el veuràs ni podràs passar per casa per programar-ne l'enregistrament. Ara TV3, CCRTV Interactiva i Orange t'ofereixen una solució: ordena la gravació al teu ordinador a través del mòbil. Siguis on siguis i en el moment que vulguis.

Això és possible gràcies la zona TV3 d'Orange Cat, el primer portal d'internet mòbil en català de l'operador francès. El procés és senzill: l'usuari ha de descarregar una aplicació al seu ordinador personal i associar-la al seu mòbil una única vegada. Quan es vulgui enregistrar alguna cosa, només cal entrar al portal, consultar la graella i enviar una ordre associada a través del mòbil. I l'usuari trobarà el programa ja enregistrat al PC de casa.

Per fer servir aquest innovador sistema de televisió a la carta només cal un mòbil amb contracte o targeta d'Orange i un PC equipat amb la funció Media Center (Windows Vista o XP). D'aquesta manera, TV3 i CCRTV Interactiva han aconseguit que els teleespectadors de Televisió de Catalunya puguin accedir fàcilment a la gestió de l'enregistrament dels seus programes preferits.

La zona TV3 d'Orange inclou també un seguiment minut a minut dels partits del Barça i de l'Espanyol; la secció “Ara fem”, que informa de la programació de continuïtat de Televisió de Catalunya, i el servei d'alertes dels portals 3cat24.cat i elsesports.cat.