schusterL'estrena dels "crackotons", els sonitons del programa "Crackòvia", disponibles des del passat dilluns, 2 de febrer, ha tingut un protagonista destacat. Es tracta del gag protagonitzat pel Carles Puyol de mentida, que se sorprèn en veure la lluentor d'Andrés Iniesta en plena foscor. "Inieste, hostie... però si ets lo puto Gusiluz" (escoltar-lo en wma) ha estat, de llarg, la sintonia més descarregada pels usuaris.


El fals Carles Puyol també és protagonista del segon "crackotò" de la llista: "Keite" (escoltar-lo en wma). A continuació, l'exentrenador del Madrid Bernd Schuster i el seu "No hase falta que me dises nada más" (escoltar-lo en wma). A més distància, Lluís Canut cridant el ja emblemàtic "Bona nit, basquetmaniàtics!" (escoltar-lo en wma), i el tècnic del Barça, Josep Guardiola, cantant "Ziga-zaga" (escoltar-lo en wma).

La campanya "Crackotons: les frases més divertides del Crackòvia" disposa de moment de set opcions de descàrrega. El procés, molt senzill, s'explica a la secció de Mòbils del web tv3.cat o al minut 21 d'aquest episodi del programa.