Benvolguts amics i benvolgudes amigues de comprar llibres amb descompte, i de comprar llibres de manera massiva, aquesta nit els amics i companys de L'hora del lector, cap allà les 23 h 45', oferiran una crònica d'aquest dia de llibres i de flors, i per primera vegada en la seva història televisiva, el Canal 33 i TV3 compartiran l'emissió des de dos programes diferents, car l'Emili Manzano des de L'hora del lector i la Mònica Terribas des de La nit al dia, es mantindran en fluïda comunicació, i així compartiran convidats, que aniran d'un plató a l'altre, i compartiran també, i això és el més sensacional, temps i espai, doncs des de La nit al dia, la Mònica Terribas preguntarà als convidats de L'hora del lector, i alhora l'Emili Manzano preguntarà als convidats de La nit al dia.
I a més, mentre duri L'hora del lector (que aquesta nit arribarà al voltant del 75 minuts), continuaran els centenars, milers de dedicatòries de llibres que s'han esdevingut avui, Sant Jordi, atès que aquesta nit passaran pel programa els escriptors i escriptores Biel Mesquida, Acrollam; Joan Miquel Oliver, El misteri de l'amor; Quim Monzó, Mil cretins; Najat El Hachmi, L'últim patriarca; Xuan Bello, Història universal de Paniceiros; Jorge Wagensberg, Procès a l'atzar; Albert Espinosa, El món groc; Llucia Ramis, Coses que et passen a Barcelona quan tens 30 anys; Victoria Bermejo, Fan, la niña invisible; Manel Lucas, Sóc perico, i què!; Mathew Tree, La vida desprès de Déu; David Trueba, Saber perder; Màrius Serra, Enviar i rebre; Emili Teixidor, La lectura i la vida; Jaume Subirana, Rapala; M. Pilar Gil, Crèixer amb Poe; Liniers, Conejo de viaje, i Jaume Sisa, Qualsevol nit pot sortir el sol, per dedicar els seus llibres a tots aquells que marqueu el número de telèfon que sortirà de manera puntual i visibilíssima a la pantalla de la tele (i que parleu amb ells).
I com a fi de festa, i àdhuc com a peu d'impremta, al final del programa tindrem l'actuació esquena amb esquena d'en Jaume Sisa i d'en Joan Miquel Oliver, que acompanyarà ballant el nostre perpetu dervitx giratori i espiritual Tornasol. I totes aquestes històries en el més rigorós directe, això no cal dir-ho! Bon dia de passejades i de llibres, amigues i amics!

«Tots els dracs de la nostra vida potser són princeses que esperen veure'ns bells i coratjosos. Totes les coses espaordidores no són res més que coses sense ajuda, que esperen que nosaltres les ajudem...»
Rainer Maria Rilke