Per mitjà de la revista "Famitsu", Kojima Productions ha donat a conèixer la primera imatge del proper joc de la saga “Metal Gear Solid” que portarà per subtítol “Ground Zero”. Aquest nou títol està desenvolupat utilitzant el motor gràfic anomenat Fox Engine, que ha estat creat per la companyia Kojima Productions i que serà utilitzat per a aquesta i properes produccions de l'equip.

Aquest motor gràfic ha estat donat a conèixer fa poques hores al Japó i l'han provat en un PC de l'actual generació similar a les prestacions de PS3 o Xbox 360. Els assistents a l'esdeveniment han donat les seves opinions a través de Twitter i sembla que la reacció ha estat de plena satisfacció en veure'l en moviment.

Primera imatge de Ground Zero


Es difícil amagar un secret en l'època de la informació global i les telecomunicacions, això és el que pretenia l'equip d'Hideo Kojima durant la presentació del 25 aniversari de la sèrie “Metal Gear”, on no es podien donar detalls sobre aquesta nova edició de la saga. Però segons aquestes informacions sembla que el protagonista seria Big Boss.