Nintendo ha anunciat que celebrarà una conferència de premsa on parlarà sobra la seva nova consola de sobretaula, la Wii U, i s'espera que donin dades tan esperades com el preu de la màquina i la data del seu llançament, detalls que encara no han estat revelats per la companyia nipona.

La ciutat escollida per fer aquesta important roda de premsa és Nova York, allunyat del centre d'operacions japonès però amb una forta càrrega representativa, ja que la ciutat americana és considerada la capital del món. Els representants de la companyia han dit que durant la conferència coneixerem més sobre Wii U i com canviarà el futur del joc i l'entreteniment.

Wii U


No és el primer esdeveniment que Nintendo ofereix a la premsa per presentar alguna de les seves consoles. Ja el gener del 2011 el director de la divisió americana, Reggi Fils-Aime, va anunciar en una conferència molt semblant el preu i la data de la portàtil de Nintendo, la 3DS, així doncs, podem comptar que el 13 de febrer aquests aspectes seran anunciats.