La ciutat de Colònia (Alemanya) acull des del 2009 la fira europea més important dedicada a l'entreteniment electrònic, la Gamescon. Aquest any estarà oberta per al públic en general del 16 al 19 d'agost, i un dia abans, avui 15 d'agost, només hi podran accedir professionals. De moment, i com ja és habitual en aquest tipus d'esdeveniments, les principals companyies ofereixen conferències per explicar les novetats més destacades que s'hi presenten.

De moment, va ser Capcom qui va donar el tret de sortida amb l'esperada presentació de “Remeber me”, una nova franquícia del genere d'acció i plataformes que ens posarà a la pell de Nilin en un París de l'any 2084. A més d'altres títols tan importants com “Lost Planet 3”, “Resident Evil 6”, “Devil May Cry” (DmC) i “Street Fighter X Tekken” per a PSVita.

Gamescon 2012


També han fet anuncis importants la gent d'Electronic Arts, a la seva conferència, la data de sortida al mercat de “Dead Space 3” que serà durant els primers mesos del 2013. També es va anunciar un nou “Battlefield 3: Premium Edition” i el multijugador de “Crysis 3”. També van ensenyar el nou “Sim City” amb un nou sistema anomenat GlassBox, que permet veure tot el que passa a la nostra ciutat.

Sony és una de les grans companyies que també ha presentat els seu producte als professionals del sector. En una hora han fet un repàs de les novetats amb títols com “The Last of Us”, “LittleBigPlanet Vita” i “PlayStation All-Stars Battle Royale”, però també amb un tràiler d'“Assassin's Creed III: Liberation”, on s'ha pogut veure com el joc s'ha adaptat a la jugabilitat de PSVita i la seva pantalla tàctil.

S'esperen més novetats i anuncis durant aquests dies de fira alemanya, una de les festes més importants del videojoc més a prop que mai.