L'estudi de Sony Santa Monica, responsable de la programació del nou videojoc de la saga “God of War”, no vol entrar en polèmica, per això ho ha deixat clar a l'entrevista que els seus dissenyadors han mantingut amb la revista en línia americana IGN, no hi haurà contingut violent contra les dones en el seu videojoc.

Ha estat David Hewitt, dissenyador mànager de Sony Santa Monica, que ha assenyalat que han decidit rebutjar alguns elements i un d'ells ha estat la violència contra les dones. Segons el responsable, l'estudi ha decidit allunyar-se d'aquests aspectes i ser més curós amb aquest tema.Aquesta decisió l'han pres perquè hi ha temes que impacten en la societat i l'estudi no vol que aquestes polèmiques puguin crear-los mala imatge. No és un comunicat oficial, simplement és una entrevista, però ja es veuen clares les intencions dels creadors d'un dels jocs més reconeguts de la història del videojoc.

“God of War: Ascension” apareixerà al mercat a principis del 2013, on Kratos tornarà a buscar la venjança per sobre de tot, no gaudeix amb la violència però el seu objectiu li fa fer tot tipus d'accions violentes.