Del 5 al 9 de març la ciutat de San Francisco als Estats Units, acollirà la Game Developers Conference, una reunió on s'apleguen els més reconeguts desenvolupadors de videojocs on es debat sobre l'estat de la indústria de l'entreteniment electrònic. Tot i que no es fan anuncis molt esperats com en altres fires tan conegudes com l'E3 o el Tokio Game Show, sí que és interessant per a estudiants i professionals del sector.

De tota manera, els rumors són un fet implícit en aquesta mena d'actes i amb la GDC han arribat alguns. Durant aquests dies, es diu que Valve, la companyia coneguda mundialment pel seu joc “Half-Life” i la seva plataforma Steam on es poden adquirir a través d'internet una gran quantitat de títols, anunciarà la seva possible consola que tothom anomena de moment SteamBox.

Steam


Segons una patent que s'ha filtrat, la companyia de Gabe Newell podria estar treballant fa dos anys en aquesta possible consola que podria fer córrer els jocs que s'ofereixen a la plataforma Steam.

Un altre rumor parla sobre que Electronic Arts i Maxis puguin fer l'anunci d'un nou capítol de la Saga Sim City, un joc d'estratègia on ens proposen la construcció i desenvolupament d'una ciutat. La filtració de les imatges d'aquest nou projecte amb la data de 2013 fan pensar que el rumor sigui molt plausible. Rumors que fan créixer l'interès per a la GDC.