El nou títol de la sèrie “Fifa Street”, el videojoc dedicat al futbol de carrer on les jugades de fantasia són el principal atractiu, on no hi ha arbitre i, per tant, tampoc faltes, futbol per gaudir, tindrà un escenari inspirat en la plaça de Catalunya, on es podran disputar partits de futbol de carrer amb els més reconeguts futbolistes de l'elit actual.

Els seus creadors han intentat representar la reconeguda plaça barcelonina al més fidelment possible, amb tots els detalls que la faran totalment familiar per a tots aquells que la coneguin. Aquest escenari es podrà aconseguir sempre que s'hagi reservat prèviament el joc d'EA Sports, un títol que té prevista la seva sortida, en principi, durant el mes de març del 2012.

Fifa Street


Juntament amb aquest escenari aquells que hagin reservat el títol també rebran un equip d'“estrelles” dirigit pel mateix Lionel Messi i dotze dels millors futbolistes del món que estaran patrocinats per la marca Adidas. El joc sortirà tant per a PlayStation 3 com per a Xbox 360.