PES Productions, l’estudi responsable de la saga "Pro Evolution Soccer", vol que donem la nostra opinió com a base fonamental en el desenvolupament futur d’aquesta sèrie futbolística de videojocs. Per copsar aquestes opinions, la companyia ha fet una enquesta a través d’internet en què podem participar per donar les nostres impressions.

L’enquesta és curta, uns tres minuts, i a més no requereix que ens registrem. Les preguntes específiques tenen un sistema de puntuació ràpid i a més també hi ha un sistema per fer arribar missatges d’opinió amb text a l’equip de PES Productions.

Pro Evolution Soccer


Aquesta enquesta és un pas més de la companyia en la seva intenció de recollir respostes en una acció que va començar l’estiu passat que es diu LLI (sigles angleses de les paraules Learning, Listening, Improving, que volen dir Aprenent, Escoltant i Millorant).

Sembla que els resultats, segons diuen, tindran un gran impacte i repercussió en els pròxims projectes PES. El mateix Shingo “Seabass” ha escrit un missatge al blog oficial del joc per convocar tota la comunitat perquè s’animi a contestar l’enquesta.