Els membres del grup Nirvana i la vídua de Kurt Cobain, la Courtney Love, no estan contents amb la utilització de la imatge que han fet en el videojoc musical "Guitar Hero 5". Ells diuen que sabien que la imatge de Kurt s’inclouria en el videojoc amb dues cançons del grup, però el que no sabien, i del que en definitiva es queixen, és de l’opció de desbloquejar el personatge de Cobain i poder tocar totes les cançons incloses en el joc.


Kurt Cobain


El que volen és que el personatge de Kurt Cobain el tornin a bloquejar i que no es pugui utilitzar amb qualsevol cançó. Troben que veure el cantant interpretant temes d’altres grups i en companyia de personatges d’animació és denigrant. Creuen que es mereix una altra cosa, sobretot perquè va crear cançons amb molt significat.

Els membres del grup no tenen els drets d’imatge del music, per tant no poden fer front a una demanda. Els drets els té la seva vídua, Courtney Love, i aquesta ja ha amenaçat amb demandar Activision, responsable del joc musical on s’ha inclòs Cobain.