En Pau tornarà a ser imatge de la portada del joc de bàsquet d’Electronic Arts, aquesta serà la sisena temporada que el jugador de Los Angeles Lakers donarà la seva imatge per aparèixer a la caixa d’aquest reconegut videojoc.

Aquesta serà l’edició espanyola, a l’edició internacional apareixerà Dwight Howard, dels Orlando Magic, que ha estat tres vegades jugador de l’All-Star i guanyador de l’or olímpic amb la seva selecció en els Jocs de Pequín 2008.

Pau Gasol imatge de NBA Live 10


Com cada nova edició els seus creadors prometen noves millores que només podrem provar quan el joc sigui al mercat aquesta tardor, però d’entrada ens diuen que el joc aconsegueix millorar la defensa, la utilització de la pilota, el control del pivot i el joc sense pilota.

Amb aquest anunci ja tenim dos esportistes catalans portada de dos dels títols més importants dedicats al món de l’esport. Primer va ser Xavi Hernández i ara és novament Pau qui renova contracte amb EA. Segurament que si es fes un joc de natació sincronitzada Gemma Mengual seria la seva imatge, l’esport català està de moda ;-)