Xavi Hernández, el jugador del Barça, serà la nova imatge del videojoc futbolístic d’EA, el "FIFA 10", que apareixerà a les nostres botigues la propera tardor. El jugador català ha estat reconegut com el millor futbolísta de l’Eurocopa 2008, a més, esclar, de ser un més de l’equip que ha guanyat el triplet aquesta temporada, Copa, Lliga i Champions.

Xavi Hernández


Xavi va arribar al Barça només amb 11 anys i ara és un dels més importants centrecampistes del món. De FIFA diu que tot aficionat als videojocs sap que FIFA és un títol de futbol de referència i per a ell és un honor i està molt agraït per representar la nova entrega del títol a Espanya i ser imatge de la campanya mundial de FIFA.

Entre les novetats FIFA 10, diuen els d'EA, que serà més realista gràcies a una millor jugabilitat. Volen que el joc sigui el reflex autèntic del món del futbol, així doncs hi haurà un control de la pilota més avançat i major interacció física entre jugadors. El joc sortirà per a totes les consoles de darrera generació, a més del PC i les portàtils.