Konami, responsables de la saga futbolística de videojocs Pro Evolution Soccer, ha confirmat que Leo Messi serà el jugador que representarà PES 2010. El jugador del Barça participarà en la promoció i desenvolupament de la propera edició d’una de les llicències esportives dedicades al futbol més venudes de tots els temps.

Després de que ahir Leo Messi i els seus companys d’equip donessin un recital de futbol al Bayern de Munic, que Konami pugui comptar amb una estrella en el món del futbol tan important com Messi és un encert per poder vendre el seu videojoc com xurros.

Messi amb PES 2010


A més d’això però, el joc també ha de demostrar que s’ho val i de moment els seus creadors ja han donat tota una sèrie de característiques que innovaran el títol respecte al seu antecessor. El treball de l’estudi PES Productions de Tòquio ha anat recopilant informació sobre el punts a millorar de la franquícia, a través de les discussions per internet, de les opinions dels jugadors experts i la premsa especialitzada.

Entre les novetats de cara a la pròxima edició Konami destaca una millor jugabilitat per augmentar l’emoció dels partits entre jugadors amb la inclusió de la pressió de zona amb porters més versàtils. Milloraran els gràfics per acostar-se a les cares dels jugadores reals i també amb noves animacions i un sistema d’il•luminació nou.

El motor d’animació i moviments serà també totalment renovat, les reaccions de la grada seran més variades i reaccionaran amb el que passi a les diferents jugades. A la intel•ligència artificial del joc s’incorporarà el motor Teamvision 2.0, que diuen que els permetrà tornar als orígens de simulació. L’experiència en línia també esperen que sigui un dels punts forts, amb més contingut de descàrrega per al joc, amb l’objectiu de situar-lo a l’alçada de l’actualitat futbolística del moment.