Se les empesquen totes perquè els usuaris s’impliquin en tot tipus d’esdeveniments relacionats amb el seu videojoc preferit. La darrera idea ve del joc “SingStar”, on pots fer karaoke amb els micròfons connectats a la consola PlayStation. El primer "SingStar" es va llançar al mercat ara farà cinc anys en exclusiva per a PS2.

Crystal Mics


Doncs bé, ens proposen protagonitzar un anunci de televisió i ser la imatge de la seva propera campanya publicitària. Cóm fer-ho? Doncs només s’ha d’enviar el vídeo del moment més memorable que tinguem cantant amb SingStar. O bé es poden enviar a My SingStar Online a través de PlayStation Network de PS3 o bé a la plana www.singstargame.com. La comunitat de SingStar serà l’encarregada de votar els trenta millors que arribaran a la gran final.

Els 30 escollits per a la gran final rebran un paquet SingStar Crystal Mics, uns micròfons sense fils i amb cristalls enganxats, tot molt “fashion”. El concurs començarà el 24 de març i crec que la implicació dels jugadors en concursos com aquests a més de fomentar la comunitat són una genial idea per donar a conèixer un nou producte.