Estudiar idiomes, sobretot l’anglès, o l’aprenentatge de la música són matèries que a molts ens han quedat pendents i ara ens manca temps per arribar a assolir un nivell adequat. Pel que fa a la música ho podem solucionar una mica amb el videojoc per a Nintendo DS titulat "Music", una manera com a mínim fàcil i divertida.

Amb aquest videojoc no et convertiràs de cop en un Mozart o un Beethoven però es poden entendre les regles de la música i començar i fer les primeres composicions de manera senzilla. Els seus creadors diuen que utilitzen un mètode d’aprenentatge real i efectiu, basat en el llibre “Anybody can learn how to read music” o “Qualsevol pot aprendre com llegir música” del músic i compositor japonès Shiro Tsuji.

Music


El joc té 21 lliçons amb les bases musicals, amb 65 conegudes cançons per facilitar l’aprenentatge. A més es poden controlar els avenços amb els tests ràpids, en resum podem posar a prova el nostre sentit del ritme, la memòria i l'oïda musical. Sincerament no crec que acabis sent un virtuós però sí que et pot despertar el cuc de la música. Una mostra que l’oci electrònic és ampli i segur que pots trobar un títol del teu gust ;-))