El 19 juliol vaig poder assistir al darrer concert que Bruce Springsteen i la seva E Street Band van oferir al Camp Nou, un esdeveniment del tot ineludible que per la seva qualitat i sobretot pel bon rotllo general que es destil·la en l’ambient. Tothom sap que amb en Bruce i la seva banda passaran uns moments agradables i inoblidables.

Doncs bé, sembla que els fervents seguidors del cantant de Nova Jersey el podran emular sempre que vulguin amb el videojoc Guitar Hero World Tour, ja que a partir del 27 de gener estaran disponibles dos temes de Bruce Springsteen, un serà inèdit i l’altre un clàssic.

Bruce Springsteen


El tema inèdit es titula “My Lucky Day” i el clàssic és “Born to Run”, aquest mateix dia es posa a la venda el seu nou àlbum, que es diu “Working on a Dream”. Tots dos temes seran gratuïts durant la primera setmana per a les consoles PS3, Xbox360 i Wii. Un cop passi la primera setmana s’hauran de pagar 320 punts Microsoft des d'Xbox LIVE, o bé 3,99 dòlars des de PlayStation 3. Si hi accedeixes des de Wii es vendran per 200 punts Wii cadascuna. Així que ja ho sabeu, a cantar ben alt, però vigileu amb el volum i els veïns, que ja sabeu què passa ;))