És molt possible que nedador americà Michael Phelps, considerat per molts el millor nedador de la història, serà el protagonista d’un videojoc. I això com se sap si encara no s’ha anunciat res de res? Doncs, perquè en un especial de 60 minuts que ha estat emès, i després recollit per la web Gaming Target, es deia que Phelps fins i tot tindrà un videojoc.

Michael Phelps


No es coneix ni l’editora ni l’empresa que el desenvoluparà, tampoc s’ha dit quin gènere tindrà, tot i que se suposa que serà un lloc esportiu i evidentment dedicat a la natació. Normalment els esportistes d’elit solen donar la seva imatge i el seu nom a importants franquícies del món del videojoc. Pau Gasol ha estat imatge del NBA Live 09 i el tenista Rafa Nadal va ser protagonista d’un joc de Nintendo DS titulat Rafa Nadal Tennis.

Phelps va obtenir 8 medalles d’or olímpiques a Pequín 2008 i això fan un total de 14 ors si es comptabilitzen les 6 guanyades a Atenes 2004. Per això ha aconseguit una fita molt important a la natació i es considera el “rei mediatic” dels Jocs Olímpics de Pequín donat que va ser el que major nombre de noticies va generar en tot el món.