Arribar al públic és el que busquen la majoria de campanyes publicitàries, i els videojocs també juguen a mostrar una imatge impactant per provocar l'interès del possible comprador. Un exemple és la campanya publicitària llançada als Estats Units amb motiu del llançament del videojoc Guitar Hero World Tour, on han participat alguns dels esportistes americans més coneguts del moment.

Tenim el nedador Michael Phelps amb una guitarra, l'skater professional Tony Hawk a la bateria, el jugador de beisbol A-Rod (Alexander Rodríguez) amb una altra guitarra o baix, i finalment el company de Pau Gasol als Angeles Lakers Kobe Bryant com el cantant d’aquest grup de rock improvisat.

A més, per donar-li més salsa a l’assumpte tots quatre emulen l’escena de Tom Cruise a la pel·lícula Risky Bussines, on sol i en calçotets canta la cançó de Bob Seger titulada "Old Time Rock and Roll". En definitiva, un altre moment divertit per no perdre-se’l. Sense més preàmbuls amb tots vosaltres el grup de rock revelació de la temporada: