Després d'un partit molt intens, el jugador català va guanyar per la mínima el britànic Adam Winster a la final nacional que es va celebrar a Barcelona i que va congregar 114 participants en total. D'aquesta manera David Arbolí serà el representant espanyol a la final mundial de la FIFA Interactive World Cup 2012.

Ha estat Electronic Arts i PlayStation els que han sumat esforços per celebrar l'esdeveniment interactiu de futbol més important del món i que va acollir els millor futbolistes virtuals tant espanyols, com francesos i anglesos. Durant la jornada, a més del llançament del videojoc “FIFA Street” també es va poder veure en directa l'actuació de dos experts en futbol “freestyle”.

David Arboli amb la Sony Bravia


La competició comptava amb dos destacats jugadors com era Rafael Riobó, que va ser guanyador del Torneig EA SPORTS, i Marc Arisa, finalista de la Final Cup. Malgrat que eren els favorits, van ser eliminats en quarts i vuitens de final i van deixar pas a dos joves jugadors com David Arbolí i Adam Winster, que van trobar-se a la final.

Arbolí i Winster van jugar un partit molt igualat i finalment el català es va imposar per la mínima amb una pena màxima. Així doncs, el guanyador se'n va emportar a casa una Sony Bravia de 40 polsades i el passe a la final, on ha ha dit que intentarà fer-ho el millor possible i ser el campió. El segon classificat va rebre una PSVita.